Discord para iadesi yapmıyor

Formu doldurup formda yazan e-posta adresine göndermeniz gerekiyor. Şubeye giderseniz orada doldurup şubeye de verebilirsiniz.
Peki şunu da sorayım. Bu işlemden sonra sadece hesap kapatmak yerine ban yiyebilir miyim? IP ban veya varsa e-mailimi blackliste atabilirler mi? Bunun örneklerini pek bulamadım ama yine de sormak istedim.

Bu işlemden sonra sadece hesap kapatmak yerine ban yiyebilir miyim?
Hayır, sadece hesap ve muhtemelen telefon numarası kısıtlanır. İsterseniz e-posta adresini değiştirip öyle itiraz edebilirsiniz. IP yasağı uygulanmıyor ama IP değiştirmek kolay zaten.

Hesap 90 günde tamamen siliniyormuş.

Telefon olayı biraz rahatsız ediciymiş. Bu ödemenin yapıldığı hesap kardeşimin hesabı. O hesap üzerinde bir telefon numarası bulunmuyor. Benim ana hesabıma bir şekilde ulaşıp onu iptal etme durumları olur mu?

Hayır, sadece ödeme yapılan hesapta işlem olur. İtiraz sonuçlanmadan hesaptan telefon numarasını silerseniz o da kısıtlanamaz.

Hayır, sadece ödeme yapılan hesapta işlem olur. İtiraz sonuçlanmadan hesaptan telefon numarasını silerseniz o da kısıtlanamaz.
Çok teşekkürler hocam yardımınız için. Bu akşam formu doldurup göndereceğim. İyi günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…