seul2 Femtopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #1 Şu anda bir guild sunucum var. Parasallaştırma açmak istiyorum fakat hatası alıyorum. Büyük ihtimal TR de yasak oldugundan. Discord sunucusunu yurt dışı nasıl gösterebilirim?
Şu anda bir guild sunucum var. Parasallaştırma açmak istiyorum fakat hatası alıyorum. Büyük ihtimal TR de yasak oldugundan. Discord sunucusunu yurt dışı nasıl gösterebilirim?
Zirve Yazılım Femtopat Katılım 8 Mayıs 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #2 Bunun için ABD Kanada'ya da İngiltere gibi desteklenen ülkelerde olman gerekir. Türkiye şu anda desteklenmiyor maalesef.
Bunun için ABD Kanada'ya da İngiltere gibi desteklenen ülkelerde olman gerekir. Türkiye şu anda desteklenmiyor maalesef.
seul2 Femtopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #3 Zirve Yazılım dedi: Bunun için ABD Kanada'ya da İngiltere gibi desteklenen ülkelerde olman gerekir. Türkiye şu anda desteklenmiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... nasıl ordaymısım gibi gösterebilirim
Zirve Yazılım dedi: Bunun için ABD Kanada'ya da İngiltere gibi desteklenen ülkelerde olman gerekir. Türkiye şu anda desteklenmiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... nasıl ordaymısım gibi gösterebilirim
Zirve Yazılım Femtopat Katılım 8 Mayıs 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #4 seul2 dedi: Nasıl oradaymısım gibi gösterebilirim. Genişletmek için tıkla... Tam emin olmasamda VPN açıp deneyebilirsin. seul2 dedi: Nasıl oradaymısım gibi gösterebilirim. Genişletmek için tıkla... Eğer VPN açıçaksan adımları verebilirim.
seul2 dedi: Nasıl oradaymısım gibi gösterebilirim. Genişletmek için tıkla... Tam emin olmasamda VPN açıp deneyebilirsin. seul2 dedi: Nasıl oradaymısım gibi gösterebilirim. Genişletmek için tıkla... Eğer VPN açıçaksan adımları verebilirim.
seul2 Femtopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #5 Zirve Yazılım dedi: Tam emin olmasamda VPN açıp deneyebilirsin. Eğer VPN açıçaksan adımları verebilirim. Genişletmek için tıkla... gbp kullanıyom
Zirve Yazılım dedi: Tam emin olmasamda VPN açıp deneyebilirsin. Eğer VPN açıçaksan adımları verebilirim. Genişletmek için tıkla... gbp kullanıyom
Zirve Yazılım Femtopat Katılım 8 Mayıs 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #6 1. sunucu ayarları topluluk topluluk oluştur'a tıkla. 2. kurallar ve hoş geldin kanallarını ayarla.3. ayarlara dön, “sunucu abonelikleri” sekmesini aç. 4. başvuru yap ve üyelik seviyelerini oluştu seul2 dedi: Gbp kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ghp işe yarıyamıyabilir istersen birdene olmasa VPN'ya da WARP önerileri verebilirim. WARP önerisi: Cloudflare WARP. VPN önerisi: Proton VPN Nord VPN windscribe ve Express VPN Bunlardan birini kullanabilirsin. Son düzenleme: 9 Mayıs 2025
1. sunucu ayarları topluluk topluluk oluştur'a tıkla. 2. kurallar ve hoş geldin kanallarını ayarla.3. ayarlara dön, “sunucu abonelikleri” sekmesini aç. 4. başvuru yap ve üyelik seviyelerini oluştu seul2 dedi: Gbp kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ghp işe yarıyamıyabilir istersen birdene olmasa VPN'ya da WARP önerileri verebilirim. WARP önerisi: Cloudflare WARP. VPN önerisi: Proton VPN Nord VPN windscribe ve Express VPN Bunlardan birini kullanabilirsin.