m0ry Decapat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, Ben Discord parti modundaki 1 görev dışında tüm görevleri yaptım son görev de ücretsiz ödül almak için tıkla tüm görevleri bitirince ne oluyor Discord özel bir rozet veriyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2022
Merhaba arkadaşlar, Ben Discord parti modundaki 1 görev dışında tüm görevleri yaptım son görev de ücretsiz ödül almak için tıkla tüm görevleri bitirince ne oluyor Discord özel bir rozet veriyor mu?
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 14 Mayıs 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Deneyip görün. Ayrıca "Ücretsiz ödül almak için tıkla!" başarımı için 100 defa Parti Modu sayfasına çık gir yapmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Deneyip görün. Ayrıca "Ücretsiz ödül almak için tıkla!" başarımı için 100 defa Parti Modu sayfasına çık gir yapmanız gerekiyor.
ANK4v1cEEE Kilopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 39 14 Mayıs 2022 #3 Başarımları bitirdim fakat ayrıca bir şey olmadı umarım ayrı rozet vs. olur. Artı 0 Eksi
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 14 Mayıs 2022 #4 ANK4v1cEEE dedi: Başarımları bitirdim fakat ayrıca bir şey olmadı umarım ayrı rozet vs. olur. Genişletmek için tıkla... Umarım Nitro olur. Artı 0 Eksi
ANK4v1cEEE dedi: Başarımları bitirdim fakat ayrıca bir şey olmadı umarım ayrı rozet vs. olur. Genişletmek için tıkla... Umarım Nitro olur.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.036 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2022 #5 RUSHTOB dedi: Umarım Nitro olur. Genişletmek için tıkla... Hocam birşey vermiyor sadece eğlence için. Artı 1 Eksi
RUSHTOB dedi: Umarım Nitro olur. Genişletmek için tıkla... Hocam birşey vermiyor sadece eğlence için.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 14 Mayıs 2022 #6 Ethem Efe dedi: Hocam birşey vermiyor sadece eğlence için. Genişletmek için tıkla... Enayi gibi uğraştım bitirdim. Pazartesi günü etkinlik bitiyor. Ne verirse o zaman verir. Artı 0 Eksi
Ethem Efe dedi: Hocam birşey vermiyor sadece eğlence için. Genişletmek için tıkla... Enayi gibi uğraştım bitirdim. Pazartesi günü etkinlik bitiyor. Ne verirse o zaman verir.
Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 616 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #7 Discord'un Nitro vereceğini Vs. sanmıyorum ancak belki düşük bir ihtimal 7. yıl parti modu gibi bir rozet verirlerse güzel olur. Artı 0 Eksi
Discord'un Nitro vereceğini Vs. sanmıyorum ancak belki düşük bir ihtimal 7. yıl parti modu gibi bir rozet verirlerse güzel olur.
ANK4v1cEEE Kilopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 39 14 Mayıs 2022 #8 Sekrax dedi: Discord'un Nitro vereceğini Vs. sanmıyorum ancak belki düşük bir ihtimal 7. yıl parti modu gibi bir rozet verirlerse güzel olur. Genişletmek için tıkla... Rozet Nitro'dan iyidir bence. Artı 0 Eksi
Sekrax dedi: Discord'un Nitro vereceğini Vs. sanmıyorum ancak belki düşük bir ihtimal 7. yıl parti modu gibi bir rozet verirlerse güzel olur. Genişletmek için tıkla... Rozet Nitro'dan iyidir bence.
Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 616 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #9 ANK4v1cEEE dedi: Rozet Nitro'dan iyidir bence. Genişletmek için tıkla... Bence de ancak vermezler diye düşünüyorum verseler bundan önceki etkinliklere katılanlara da verirlerdi. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
ANK4v1cEEE dedi: Rozet Nitro'dan iyidir bence. Genişletmek için tıkla... Bence de ancak vermezler diye düşünüyorum verseler bundan önceki etkinliklere katılanlara da verirlerdi.
Mazael Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 639 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #10 Bi ara bütün bu Balanced falan onlar vardı ya onların hepsine nitro vermişlerdi o iyiydi. Artı 0 Eksi