rrwrld Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 272 3 Haziran 2022 #1 Tüm her yerde sabit değer alıyorum speedtest.net te ping 7 download 50 upload 5 Steam'de vs normal her şey fakat DC sabit 169 ping Valorant'ta 11 ping alıyorum sorunu bilen yardımcı olabilir mi?
Tüm her yerde sabit değer alıyorum speedtest.net te ping 7 download 50 upload 5 Steam'de vs normal her şey fakat DC sabit 169 ping Valorant'ta 11 ping alıyorum sorunu bilen yardımcı olabilir mi?
Rwansaii Centipat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 901 Çözümler 5 3 Haziran 2022 #2 PC'yi yeniden başlatın. (Ciddiyim) Rwansaii dedi: PC'yi yeniden başlatın. (Ciddiyim) Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi ? Beğenmişsiniz. Son düzenleme: 3 Haziran 2022
PC'yi yeniden başlatın. (Ciddiyim) Rwansaii dedi: PC'yi yeniden başlatın. (Ciddiyim) Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi ? Beğenmişsiniz.
rrwrld Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 272 3 Haziran 2022 #3 Rwansaii dedi: PC'yi yeniden başlatın. (ciddiyim) Düzeldi mi? Beğenmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Gördüm anlamında beğendim maalesef olmadı.
Rwansaii dedi: PC'yi yeniden başlatın. (ciddiyim) Düzeldi mi? Beğenmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Gördüm anlamında beğendim maalesef olmadı.