Discord profil akışı yüklenemedi nedir?

Dexter Morgan

Decapat
Birisinin profiline bakarken sarı ünlem çıkıyor ve profil afişi rozetler vb yüklenemedi diyor. O kişiyi arkadaşlıktan çıkarmıştım ve ortak sunucu yok. O sarı ünlemi almam için onun da mı arkadaşlıktan çıkarması lazım, yoksa sadece benim çıkarmam yeter mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun çıkarması lazım falan değil önceden engellediğim ve engelini kaldırdığım birine baktım şu anda aynı rozet var.Bu arada discord'ta arkadaş değilseniz ve ortak sunucunuz yoksa bu hatayı alırsınız.

Yani sadece benim çıkarmam yetiyor değil mi?

Evet yetmiyor herhangi bir ortak sunucunuz veya arkadaşınız olmaması lazım diye biliyorum.

Hocam benim arkadaşlıktan çıkarmam gerekiyor mu dedim evet yetmiyor demişsiniz hala anlayamadım kusura bakmayın ortak sunucumuz yok ve arkadaştan çıkardım vermesi normal değil mi?

Hocam benim arkadaşlıktan çıkarmam gerekiyor mu dedim evet yetmiyor demişsiniz hala anlayamadım kusura bakmayın ortak sunucumuz yok ve arkadaştan çıkardım vermesi normal değil mi?
Vermesi normal.
Hocam söyle anlatıyım siz arkadaşlıktan çıkardıysanız ve ortak sunucu veya ortak arkadaşınız hiç yoksa ikinizde birbirinizin profilinde bu rozeti görürsünüz yani iki tarafında birbirinde ekli olmaması lazım.

Evet yetmiyor herhangi bir ortak sunucunuz veya arkadaşınız olmaması lazım diye biliyorum.

Hocam.

Heh anladım hocam teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…