Fesqer Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #1 Discord'da bunun gibi profiller görüyorum nasıl yapılıyor? Dosya Ekleri Screenshot_5.png 14,1 KB · Görüntüleme: 94
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.646 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 15 Mayıs 2025 #2 Ayarlar > Profiller > Sunucu Etiketi. Artı 0 Eksi Çözüm
Ikaruheus Picopat Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 132 Daha fazla Sistem Özellikleri 3050TI, i5 12500H Cinsiyet Erkek Meslek Sağlık 15 Mayıs 2025 #3 Sunuculara lonca güncellemesi geldi hocam. Artık bu şekilde tagı profiliniz yanında gösterebiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
Sunuculara lonca güncellemesi geldi hocam. Artık bu şekilde tagı profiliniz yanında gösterebiliyorsunuz.
Juhrien Picopat Katılım 29 Mart 2025 Mesajlar 468 Makaleler 1 Çözümler 3 15 Mayıs 2025 #4 Sunucu Etiketleri Sunucunu, Sunucu Etiketleri ile temsil et - etiketler üyelerin profillerinde gururla sergileyebileceği 4 karakterlik tanımlayıcılardır. Bu makalede neler var: Sunucu Etiketleri Nedir? Sunucu Sahi... support.discord.com Ikaruheus dedi: Sunuculara lonca güncellemesi geldi hocam. Artık bu şekilde tagı profiliniz yanında gösterebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Deneysel bir özellik olduğunu ve her an kaldırılabileceğini de unutmamak lazım. Artı 0 Eksi
Sunucu Etiketleri Sunucunu, Sunucu Etiketleri ile temsil et - etiketler üyelerin profillerinde gururla sergileyebileceği 4 karakterlik tanımlayıcılardır. Bu makalede neler var: Sunucu Etiketleri Nedir? Sunucu Sahi... support.discord.com Ikaruheus dedi: Sunuculara lonca güncellemesi geldi hocam. Artık bu şekilde tagı profiliniz yanında gösterebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Deneysel bir özellik olduğunu ve her an kaldırılabileceğini de unutmamak lazım.
KS KS Fesqer Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #5 Leon Dayı dedi: Ayarlar > profiller > sunucu etiketi. Genişletmek için tıkla... İnternetten baktım ama yine de teşekkürler. Son düzenleme: 15 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Leon Dayı dedi: Ayarlar > profiller > sunucu etiketi. Genişletmek için tıkla... İnternetten baktım ama yine de teşekkürler.