EndoCryne Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 639 Çözümler 6 26 Ocak 2023 #1 Başlıkta dediğim gibi. Nitro aldım Pp'ye GIF koydum ama profilime girilmedikçe hareket etmiyor yani GIF oynamıyor. Ama başkalarında onun Pp'sine bakmasam bile oynuyor. Bunu nasıl düzelteceğim? (Arkadaşlarımda da oynamıyor) Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2023
Başlıkta dediğim gibi. Nitro aldım Pp'ye GIF koydum ama profilime girilmedikçe hareket etmiyor yani GIF oynamıyor. Ama başkalarında onun Pp'sine bakmasam bile oynuyor. Bunu nasıl düzelteceğim? (Arkadaşlarımda da oynamıyor)
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 26 Ocak 2023 #2 Şu ayarı deneyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS EndoCryne Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 639 Çözümler 6 26 Ocak 2023 #3 AlexFergusonHayranı dedi: Eki Görüntüle 1645728 Şu ayarı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... hocam o ayar zaten açık. Artı 0 Eksi
AlexFergusonHayranı dedi: Eki Görüntüle 1645728 Şu ayarı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... hocam o ayar zaten açık.
Nittrex Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #4 Başka bir GIF dene bakalım onda da aynısı olacak mı? Olmazsa eğer GIF'le alakalıdır. Artı 0 Eksi
KS KS EndoCryne Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 639 Çözümler 6 14 Mayıs 2023 #5 Nittrex dedi: Başka bir GIF dene bakalım onda da aynısı olacak mı? Olmazsa eğer GIF'le alakalıdır. Genişletmek için tıkla... Hocam siz cevap verene kadar Nitro bitti. Artı 0 Eksi
Nittrex dedi: Başka bir GIF dene bakalım onda da aynısı olacak mı? Olmazsa eğer GIF'le alakalıdır. Genişletmek için tıkla... Hocam siz cevap verene kadar Nitro bitti.
Nittrex Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #6 EndoCryne dedi: Hocam siz cevap verene kadar Nitro bitti. Genişletmek için tıkla... Yeni konular kısmından tıkladım sanmıştım ya da başka bir şey oldu konu yeni sandım pardon. Artı 0 Eksi
EndoCryne dedi: Hocam siz cevap verene kadar Nitro bitti. Genişletmek için tıkla... Yeni konular kısmından tıkladım sanmıştım ya da başka bir şey oldu konu yeni sandım pardon.