Discord programında yankı sorunu

Bagheera

Centipat
Arkadaşlar merhaba. Uzun bir süredir CS oynamaktayım, oyun içerisinde herhangi bir yankı sorunu yaşamadım. Ne kendimde, ne de oynadigim arkadaşlarımla. Fakat Apex Legends oyunu için Discord programını kurduğumda oyun ici seslerinin takım arkadaşlarıma yansıdığı şikayetini aldım. Kullandigim kulaklik modeli SteelSeries Arctis 3 2019 Edition. Sadece oyun içinde değil normal müzik dinlediğim esnada bile kulakliktan gelen ses karsi tarafa cok net bir sekilde gidiyor. Ses ayarlari ile oynadim jak girislerini kasanin arka kısmında bulunan anakart uzerinden denedim fakat bir sonuç alamadım. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu acaba, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kırmızı içine aldığım yerden off yapın, olmaz ise kasanın ön tarafına takmayı deneyin.
Ekran Alıntısı.JPG

Arctis 3 modelinde Windows sistemi ile karışıklık olduğu için arayüz uygulaması kaldırılmış. Bu yüzden göstermiş olduğunuz seçeneği kullanamıyorum. Ayrıca jaklar ön tarafa takılı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı