Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.598 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #1 Öncelikle merhaba. Ben İtemsatış'tan 1 aylık Boost'lu Nitro aldım ve kullanmaya çalıştım zmn ise aşadaki uyarıyı verdi "uyarı: Zaten Nitro aboneliğin var" ama nitrom yok nasıl düzeltirim? Dosya Ekleri Adsız.png 162,4 KB · Görüntüleme: 93
Öncelikle merhaba. Ben İtemsatış'tan 1 aylık Boost'lu Nitro aldım ve kullanmaya çalıştım zmn ise aşadaki uyarıyı verdi "uyarı: Zaten Nitro aboneliğin var" ama nitrom yok nasıl düzeltirim?
Çözüm 5 5 519928 18 Eylül 2023 Maalesef önceden Nitro kullanmışsanız, kullanamazsınız. Bu kodlar ilk defa Nitro etkinleştirecekler için.
Maalesef önceden Nitro kullanmışsanız, kullanamazsınız. Bu kodlar ilk defa Nitro etkinleştirecekler için.
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 18 Eylül 2023 #2 Maalesef önceden Nitro kullanmışsanız, kullanamazsınız. Bu kodlar ilk defa Nitro etkinleştirecekler için. Artı 0 Eksi Çözüm
Maalesef önceden Nitro kullanmışsanız, kullanamazsınız. Bu kodlar ilk defa Nitro etkinleştirecekler için.
KS KS Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.598 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #3 519928 dedi: Maalesef önceden Nitro kullanmışsanız kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Deme ya şimdi ne yapacam bi çözümü yokmu ? Artı 0 Eksi
519928 dedi: Maalesef önceden Nitro kullanmışsanız kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Deme ya şimdi ne yapacam bi çözümü yokmu ?
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 18 Eylül 2023 #4 Lacaderal dedi: Deme ya şimdi ne yapacam bi çözümü yokmu? Genişletmek için tıkla... Yeni hesap açıp kullanmaktan başka bir şey yok sanırım. Artı 0 Eksi
Lacaderal dedi: Deme ya şimdi ne yapacam bi çözümü yokmu? Genişletmek için tıkla... Yeni hesap açıp kullanmaktan başka bir şey yok sanırım.
KS KS Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.598 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #5 519928 dedi: Yeni hesap açıp kullanmaktan başka bir şey yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Ah be anladım teşekkürler :/ Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
519928 dedi: Yeni hesap açıp kullanmaktan başka bir şey yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Ah be anladım teşekkürler :/
EmirKadirO Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 983 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #6 Lacaderal dedi: Ah be anladım teşekkürler :/ Genişletmek için tıkla... Üstteki arkadaş eklemeyi unutmuş, açılan hesabın en az 1 aylık olması gerekiyor. Artı 0 Eksi
Lacaderal dedi: Ah be anladım teşekkürler :/ Genişletmek için tıkla... Üstteki arkadaş eklemeyi unutmuş, açılan hesabın en az 1 aylık olması gerekiyor.
KS KS Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.598 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #7 EmirKadirO dedi: Üstteki arkadaş eklemeyi unutmuş, açılan hesabın en az 1 aylık olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... tmm da hesap açtım kart bilgileri istedi yeni açtım hesab promosyon kullanırken ? birde 18 tl lik doğrulama yolladı. Artı 0 Eksi
EmirKadirO dedi: Üstteki arkadaş eklemeyi unutmuş, açılan hesabın en az 1 aylık olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... tmm da hesap açtım kart bilgileri istedi yeni açtım hesab promosyon kullanırken ? birde 18 tl lik doğrulama yolladı.
UmutAB Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #8 Lacaderal dedi: Tamam da hesap açtım kart bilgileri istedi yeni açtım hesap promosyon kullanırken? Bir de 18 TL'lik doğrulama yolladı. Genişletmek için tıkla... Evet 18₺ doğrulama alınır anında geri yatırılır. Artı 0 Eksi
Lacaderal dedi: Tamam da hesap açtım kart bilgileri istedi yeni açtım hesap promosyon kullanırken? Bir de 18 TL'lik doğrulama yolladı. Genişletmek için tıkla... Evet 18₺ doğrulama alınır anında geri yatırılır.
KS KS Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.598 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #9 UmutAB dedi: Evet 18₺ doğrulama alınır anında geri yatırılır. Genişletmek için tıkla... kartta o kdr yok 10 tl vardı onlada belirttim siteden bu boost aldım Artı 0 Eksi
UmutAB dedi: Evet 18₺ doğrulama alınır anında geri yatırılır. Genişletmek için tıkla... kartta o kdr yok 10 tl vardı onlada belirttim siteden bu boost aldım