Discord promosyon Nitro hata veriyor

Jazeel

Hectopat
Merhaba, İtemsatış sitesinden 3 aylık Discord promosyon kodu aldım, Samsung tarafından verilen kod, denedim fakat aşağıdaki hatayı aldım, yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    34,2 KB · Görüntüleme: 124
Kartınızın içinde 1 dolara denk veya fazla para olması lazım. Hatada minimum bakiyenin mevcut olmadığı belirtilmiş. Discord kontrol amaçlı kartınızdan o parayı çekip geri iade ediyor.

Kartınızın içinde 1 dolara denk veya fazla para olması lazım. Hatada minimum bakiyenin mevcut olmadığı belirtilmiş. Discord kontrol amaçlı kartınızdan o parayı çekip iade ediyor.

39 Türk lirası bulunuyor kartımda.

Gördüğünüz hata @Veli1026'nin dediği gibi kartta minimum bakiye mevcut olmadığı için para çekilememiş. Size sadece verilen hatayı açıklamış kendisi. Eğer olmuyorsa başka kart ile deneyin veya kartınıza bir miktar daha para yükleyin. Başka bir çözüm yolunuzun olduğunu düşünmüyorum.

3 ayrı sanal kart ile denedim hala aynı.

Oluşturduğunuz sanal kartın içindeki para miktarı daha önce ödemeye çalıştığınız kartın miktarıyla aynıysa zaten aynı hatayı almanız olağan bir durum. Dediğim gibi aldığınız hata, para miktarının az olduğunu söylüyor. Kartınıza bir miktar daha para yükleyip denerseniz herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum, ki zaten promosyon koduyla aktifleştirdiğiniz için ödediğiniz miktar aynı şekilde size iade edilecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı