Discord public kurmak için neler yapılmalı?

MustafaCem

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Discord da public sunucu kuruyorum, hazır template ile başladım. Sizce sunucuyu tamamlamak için ve büyütmek için neler yapmam gerek?

Hayatınızı bayağı sanala bağlamanız lazım. Öyle sunucuları büyütmek pek kolay değil.

Sunucuya daha fazla kişinin gelmesi ve etkileşim için invite sistemi ile rol verebilirsiniz. Ayrıca sunucunun konseptini tek bir oyun veya işlev yerine genel olarak insanların sohbet edip oyun oynayacağı bir yer haline getirebilirsiniz. Tamamlama kısmında da çeşitli botlar ile eğlenceli komutlar ekleyebilirsiniz.

Bana göre; Reklam, Reklam, Reklam.

Reklam yapmalısnız mesela biz soyaldekilerle kurduk 30 kişiyiz daha da büyütmeyi planlıyoruz.

Diğer public sunuculardaki kitleyle ve yetkilileriyle aranızı iyi tutmanız bayağı önemli. Zamanınızın büyük çoğunluğunu birden çok sunucuda kitle toplayarak geçirmeniz gerekecek ve o sunucularla yaptığınız partnerlikler de önemli. Bol bol vaktiniz varsa girişin yoksa birkaç haftaya vazgeçip sunucuyu kapatırsınız diğer yüzlercesi gibi.

Reklam yapmalısnız mesela biz soyaldekilerle kurduk 30 kişiyiz daha da büyütmeyi planlıyoruz.
Şansa böyle konu açılmışken, bana Dc linkini atar mısın yanlışlıkla sunucudan çıktım (Modlar lütfen beni banalamayın).
Ben söylersem, eğer Youtube kanalınız varsa oralara reklam yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…