Privileged Gateway Intents gelin ve alttaki tüm seçenekleri (intentleri) açın.
Save butonuna basın. Sonra ise yine Bot kısmından üstte Reset Token butonuna tıklayın ve tokeni alın. Bu kodlamada işimize yarayacak.
Başlangıç
Öncelikle, Python indirin. İndirmek için CMD'ye python yazın ve sizi otomatik olarak mağazaya yönlendirecek.
Ardından, bir klasör açın. Burada projelerinizin dosyaları olacak. Ve projenizin içine main.py adında yeni bir dosya oluşturun (fark etmez dosya ismi).
Ve bulunan klasörde CMD'yi açın ve pip install discord.py yazın.
Kodlama Şimdi ise kodlama kısmına geldik. Oluşturduğunuz main.py dosyasını açın ve şu kodları girin;
Botunuzda veya istemcinizde (client) on_ready içinde change_presence (veya API çağrıları) yapmayın.
Discord'un READY veya GUILD_CREATE olayları sırasında (1006 close code) bağlantınızı tamamen kesme şansı yüksektir ve bunu önlemek için yapabileceğiniz hiçbir şey yoktur.
Bunun yerine, bu sınıfların kurucusunda "activity" ve "status" kwarg'larını ayarlayın.
İndirilen bir programlama dilinin otomatik güncellemeye uğraması çok da istenmeyecek bir durum bence. Ayrıca daha sonra farklı eklentiler de indirilecekse PATH'de sıkıntı çıkabilir. İnsanların python.org'dan indirmesini teşvik etmek ve indirme adımlarını açıklamak çok daha doğru bir yaklaşım olur bence.
cmd'ye python yazıyorum hiçbir şey açılmıyor.Python release indirmem gerektiğini söyleyenler oldu.Oradan 3.7.4 indirdim.Öyle kaldım yardımcı olursanız sevinirim.