mrcbrbn Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 159 Çözümler 1 10 Mayıs 2025 #1 Bu projede eksik ve bozuk kısımları nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2025
RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.786 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #2 Adam Readme çok güzel hazırlamış. Neyi eksik hala?
mrcbrbn Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 159 Çözümler 1 11 Mayıs 2025 #3 RaSGooL dedi: Adam readme çok güzel hazırlamış. Neyi eksik hala? Genişletmek için tıkla... Şu an daha günceldeyim kod bilgim yok bütçemde uygun değil şu anki versiyonunu güncellemeden import etmek istemiyorum AI ile geliştiriyorum yardım eden 2 3 kişi var. RaSGooL dedi: Adam readme çok güzel hazırlamış. Neyi eksik hala? Genişletmek için tıkla... Proje benim kankam bu arada. Son düzenleme: 29 Mayıs 2025
RaSGooL dedi: Adam readme çok güzel hazırlamış. Neyi eksik hala? Genişletmek için tıkla... Şu an daha günceldeyim kod bilgim yok bütçemde uygun değil şu anki versiyonunu güncellemeden import etmek istemiyorum AI ile geliştiriyorum yardım eden 2 3 kişi var. RaSGooL dedi: Adam readme çok güzel hazırlamış. Neyi eksik hala? Genişletmek için tıkla... Proje benim kankam bu arada.