Çözüldü Discord.py'da "send() takes from 1 to 2 positional arguments but 4 were given" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

479980

Decapat
Arkadaşlar fotoğrafı koydum bu sorunun neden olduğunu biliyorum ama çözemedim, kafayı yedirtecek. Bu hata class ile alakalı bir şey herhalde ama hata veren dosyaya gittiğimde discord.py dosyasına yönlendiriyor.

Kodlar:

Python:
import discord
from discord.ext import commands
from colorama import Fore,init
token=open("token.txt","r")
token.read()
#data=open("C:\\Users\\samil\\OneDrive\\Masaüstü\\Programlama\\Python\\willyTrap\\datas\\data.txt","r").read().split()
intents=discord.Intents.all()
bot=commands.Bot(command_prefix="?",intents=intents)
@bot.event                                                                                                                                                                                                             
async def on_ready():
        print(
        Fore.YELLOW,
        "\n\n\t      Afton " + Fore.RED + "Data " + Fore.GREEN +
        "Scraper " + Fore.CYAN + "hazır" + Fore.LIGHTMAGENTA_EX + ".."+Fore.WHITE+"!\n")
@bot.command()
async def search(ctx,arg):
        data=open("C:\\Users\\samil\\OneDrive\\Masaüstü\\Programlama\\Python\\willyTrap\\datas\\data.txt","r").read().split()
        if arg in data:
                argİndex=data.index(arg)-1
                #int(argİndex)
                await ctx.channel.send(arg,"numarasına ait :",data[argİndex])
                #print(arg,"numarasına ait  :",data[argİndex])
        else:
                print("yok")
bot.run("benim token")

Hata fotoğrafta.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam kodunuzun tamamı mı bu?

Yoksa başka dosyalarda veya aynı dosyada kodun devamı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…