L Lostt Decapat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 767 Çözümler 1 13 Eylül 2020 #1 Discord'da Python ile bot yazıyorum. Bir konuda yardıma ihtiyacım var. Kullanıcı ID'sini o kullanıcının ismine çevirmem gerekiyor. Bu konuda bilginiz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2020
Discord'da Python ile bot yazıyorum. Bir konuda yardıma ihtiyacım var. Kullanıcı ID'sini o kullanıcının ismine çevirmem gerekiyor. Bu konuda bilginiz var mı?
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Eylül 2020 #2 Yazılan kullanıcı ID'sini direk kullanıcı adı ve etiket şeklinde çıktı almak istiyorsunuz, doğru mu anladım?
Yazılan kullanıcı ID'sini direk kullanıcı adı ve etiket şeklinde çıktı almak istiyorsunuz, doğru mu anladım?
eux239 Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 29 Çözümler 1 13 Eylül 2020 #3 EKAloji dedi: Yazılan kullanıcı ID'sini direk kullanıcı adı ve etiket şeklinde çıktı almak istiyorsunuz, doğru mu anladım? Genişletmek için tıkla... Kullanıcıdan id alıyorum bunu username yapamadığım için geri dönüşü de id ile yapıyorum. Bunu kullanıcı adı ile yapmak istiyorum. Doğru anlamışsınız. Son düzenleme: 13 Eylül 2020
EKAloji dedi: Yazılan kullanıcı ID'sini direk kullanıcı adı ve etiket şeklinde çıktı almak istiyorsunuz, doğru mu anladım? Genişletmek için tıkla... Kullanıcıdan id alıyorum bunu username yapamadığım için geri dönüşü de id ile yapıyorum. Bunu kullanıcı adı ile yapmak istiyorum. Doğru anlamışsınız.
Daniel Saddler Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 738 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #4 Bot ile kullanıcı aynı serverde bulunmuyorsa bu mümkün değil. discord.py bilmiyorum ancak bu şekilde sanırım Guild.fetch_user(id) Bu, User objesini döndürür buradan gerekli bilgiye erişim sağlayabilirsin.
Bot ile kullanıcı aynı serverde bulunmuyorsa bu mümkün değil. discord.py bilmiyorum ancak bu şekilde sanırım Guild.fetch_user(id) Bu, User objesini döndürür buradan gerekli bilgiye erişim sağlayabilirsin.
eux239 Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 29 Çözümler 1 13 Eylül 2020 #5 Daniel Saddler dedi: Bot ile kullanıcı aynı serverde bulunmuyorsa bu mümkün değil. discord.py bilmiyorum ancak bu şekilde sanırım Guild.fetch_user(id) Bu, User objesini döndürür buradan gerekli bilgiye erişim sağlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkür ederim. eux239 dedi: Deneyeceğim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... client = commands.Bot() client.fetch_user(id) Bu şekilde oldu teşekkürler. Son düzenleme: 13 Eylül 2020
Daniel Saddler dedi: Bot ile kullanıcı aynı serverde bulunmuyorsa bu mümkün değil. discord.py bilmiyorum ancak bu şekilde sanırım Guild.fetch_user(id) Bu, User objesini döndürür buradan gerekli bilgiye erişim sağlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkür ederim. eux239 dedi: Deneyeceğim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... client = commands.Bot() client.fetch_user(id) Bu şekilde oldu teşekkürler.