Discord Rewards sunucusu nedir?

canris

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, birkaç yerde görüyorum ve merak ettim. Bu "Rewards" sunucuları tam olarak ne oluyor? Bazı konuları okuduğumda bunun yasal olmadığını söyleyen kişiler var. Tam olarak ne olduğunu bilmediğimden ötürü yasal mı? Değil mi? Böyle bir sunucu sahibi olmak mantıklı? Bunları bilmiyorum. Bilgili dostlarım beni de bilgilendirirse çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, birkaç yerde görüyorum ve merak ettim. Bu "Rewards" sunucuları tam olarak ne oluyor? Bazı konuları okuduğumda bunun yasal olmadığını söyleyen kişiler var. Tam olarak ne olduğunu bilmediğimden ötürü yasal mı? Değil mi? Böyle bir sunucu sahibi olmak mantıklı? Bunları bilmiyorum. Bilgili dostlarım beni de bilgilendirirse çok sevinirim.

Bunlar eskiden çok daha fazla vardı. Aslında sunucudan sunucuya değişir ben ilk nitromu bu sunuculardan almıştım ama hangisinin güvenilir olduğunu anlamak için ufak bir bedel de ödemiştim(4 kez hesabımı çaldırdım). Bana kalırsa hiç bulaşma özellikle invite sistemi ile çalışanlara.

Bildiğim kadarıyla bir çok premium üyelik nitro aboneliği gibi bir sürü çeşitli hediye dağıtılıyor ama finansal olarak nereden bulunuyor diye biraz kurcalarsak pek yasal şeyler çıkacağını sanmam çünkü bir keresinde blutv kazanmıştım ve bana isim soyisim ile açılmış ve daha önce bir sürü insanın kullanmış olduğu bir hesap verilmişti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı