HalaUnited Femtopat Katılım 8 Mart 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #1 Selamlar, bugün açtığım Discord sunucusunda rollerin rengi olmasına rağmen etiketlediğimde sadece mavi olarak gözüküyor ayrıca tıklayınca "bu erişimin olmayan bir kullanıcının bağlantısı" hatasını alıyorum. Acil yardım lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2024
Selamlar, bugün açtığım Discord sunucusunda rollerin rengi olmasına rağmen etiketlediğimde sadece mavi olarak gözüküyor ayrıca tıklayınca "bu erişimin olmayan bir kullanıcının bağlantısı" hatasını alıyorum. Acil yardım lazım.
FearrFD2 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 545 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Suzuka Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #2 Rol ayarlarında bu ayarı açtınız mı?
HalaUnited Femtopat Katılım 8 Mart 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #3 FearrFD2 dedi: Rol ayarlarında bu ayarı açtınız mı? Eki Görüntüle 2239260 Genişletmek için tıkla... Açmıştım normalde sanırım bir bug olmuş sonradan kendiliğinden düzeldi çözüldü yani.
FearrFD2 dedi: Rol ayarlarında bu ayarı açtınız mı? Eki Görüntüle 2239260 Genişletmek için tıkla... Açmıştım normalde sanırım bir bug olmuş sonradan kendiliğinden düzeldi çözüldü yani.