Ömer Faruk Dinç Centipat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #1 Discord sunucumda yönetici olamama rağmen roller kilitlendi ve düzelmiyor nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2024
7 718705 Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 307 Çözümler 1 28 Ocak 2024 #2 Yönetim permine sahipsiniz bu yüzden onun üstündeki rolleri yönetemiyorsunuz.
Ömer Faruk Dinç Centipat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #3 718705 dedi: Yönetim permine sahipsiniz bu yüzden onun üstündeki rolleri yönetemiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl düzelecek
718705 dedi: Yönetim permine sahipsiniz bu yüzden onun üstündeki rolleri yönetemiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl düzelecek
White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #4 Ömer Faruk Dinç dedi: Peki nasıl düzelecek. Genişletmek için tıkla... Daha üst seviye bir role sahip olarak.
Ömer Faruk Dinç dedi: Peki nasıl düzelecek. Genişletmek için tıkla... Daha üst seviye bir role sahip olarak.
Ömer Faruk Dinç Centipat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #5 White dragon dedi: Daha üst seviye bir role sahip olarak. Genişletmek için tıkla... Ona nasıl sahip olucam onu arıyorum zaten
White dragon dedi: Daha üst seviye bir role sahip olarak. Genişletmek için tıkla... Ona nasıl sahip olucam onu arıyorum zaten
White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #6 Ömer Faruk Dinç dedi: Ona nasıl sahip olacağım onu arıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Daha üst rola sahip biri verecek işte. Bütün rolleri verip alabilen tek kişi vardır oda sunucunun kurucusudur. Ancak kendinizden üstteki biride sizi onun rolünün 1 altındaki rolü verebilir.
Ömer Faruk Dinç dedi: Ona nasıl sahip olacağım onu arıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Daha üst rola sahip biri verecek işte. Bütün rolleri verip alabilen tek kişi vardır oda sunucunun kurucusudur. Ancak kendinizden üstteki biride sizi onun rolünün 1 altındaki rolü verebilir.