Patrick Batemann Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 539 Çözümler 2 Yer Konya 25 Mayıs 2021 #11 mustaine dedi: Bende de oluyor. CTRL+r atıyorum düzeliyor. Bazen onda da düzelmiyor. O zaman kapatıp açıyorum işte Genişletmek için tıkla... Tam CTRL + r yapacaktım düzeldi. Arda düzeliyor fakat yine gidiyor bozulursa yeniden deneyeceğim kesinlikle teşekkürler. zavion dedi: İnternetin benden kat kat hızlı neden böyle bir sorun alıyorsun acaba Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki.
mustaine dedi: Bende de oluyor. CTRL+r atıyorum düzeliyor. Bazen onda da düzelmiyor. O zaman kapatıp açıyorum işte Genişletmek için tıkla... Tam CTRL + r yapacaktım düzeldi. Arda düzeliyor fakat yine gidiyor bozulursa yeniden deneyeceğim kesinlikle teşekkürler. zavion dedi: İnternetin benden kat kat hızlı neden böyle bir sorun alıyorsun acaba Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki.
Afelyoss Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 594 Çözümler 4 Yer u 25 Mayıs 2021 #12 zavion dedi: İnternetin benden kat kat hızlı neden böyle bir sorun alıyorsun acaba Genişletmek için tıkla... Genel bir sorun herkesde oluyor ama formata rağmen olmaması garip. Bende 20 download 5.50 upload var Patrick Batemann dedi: Tam CTRL + r yapacaktım düzeldi. Arda düzeliyor fakat yine gidiyor bozulursa yeniden deneyeceğim kesinlikle teşekkürler. Bilmiyorum ki. Genişletmek için tıkla... Ara sıra bendede oluyor yapacak bir şey yok gibi.
zavion dedi: İnternetin benden kat kat hızlı neden böyle bir sorun alıyorsun acaba Genişletmek için tıkla... Genel bir sorun herkesde oluyor ama formata rağmen olmaması garip. Bende 20 download 5.50 upload var Patrick Batemann dedi: Tam CTRL + r yapacaktım düzeldi. Arda düzeliyor fakat yine gidiyor bozulursa yeniden deneyeceğim kesinlikle teşekkürler. Bilmiyorum ki. Genişletmek için tıkla... Ara sıra bendede oluyor yapacak bir şey yok gibi.
zavion Attopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 48 Yer /home Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #13 Bir de bağlanmaya çalıştığın ses kanalının Bit hızını kısmayı deniyebilirsin.
Afelyoss Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 594 Çözümler 4 Yer u 25 Mayıs 2021 #14 Patrick Batemann dedi: Tam CTRL + r yapacaktım düzeldi. Arda düzeliyor fakat yine gidiyor bozulursa yeniden deneyeceğim kesinlikle teşekkürler. Bilmiyorum ki. Genişletmek için tıkla... Ara sıra bendede oluyor yapacak bir şey yok gibi.
Patrick Batemann dedi: Tam CTRL + r yapacaktım düzeldi. Arda düzeliyor fakat yine gidiyor bozulursa yeniden deneyeceğim kesinlikle teşekkürler. Bilmiyorum ki. Genişletmek için tıkla... Ara sıra bendede oluyor yapacak bir şey yok gibi.