feXcall Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #1 Evet arkadaşlar başlıkta gördğünüz gibi eskiden çalışıyordu bir anda RTC hatası verdi. İnternetteki çözümlerin hemen hemen hepsini denedim ama çözülmedi.
Evet arkadaşlar başlıkta gördğünüz gibi eskiden çalışıyordu bir anda RTC hatası verdi. İnternetteki çözümlerin hemen hemen hepsini denedim ama çözülmedi.
stzzy Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #2 Ctrl r yaparak yeniden başlat ben hep böyle çözdüm ve uygulama yönetici olarak ayarlı.
feXcall Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #3 stzzy dedi: Ctrl r yaparak yeniden başlat ben hep böyle çözdüm ve uygulama yönetici olarak ayarlı. Genişletmek için tıkla... Malesef hocam denedim olmadı.
stzzy dedi: Ctrl r yaparak yeniden başlat ben hep böyle çözdüm ve uygulama yönetici olarak ayarlı. Genişletmek için tıkla... Malesef hocam denedim olmadı.
stzzy Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #4 feXcall dedi: Malesef hocam denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Belki dosyaları bozulmuştur. Silip tekrar yüklediniz mi?
feXcall dedi: Malesef hocam denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Belki dosyaları bozulmuştur. Silip tekrar yüklediniz mi?
feXcall Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #5 stzzy dedi: Belki dosyaları bozulmuştur. Silip tekrar yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet 2 kere silip yükledim.
stzzy dedi: Belki dosyaları bozulmuştur. Silip tekrar yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet 2 kere silip yükledim.
stzzy Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #6 feXcall dedi: Evet 2 kere silip yükledim. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki hocam. Kusura bakmayın bildiklerim buraya kadar.
feXcall dedi: Evet 2 kere silip yükledim. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki hocam. Kusura bakmayın bildiklerim buraya kadar.
feXcall Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #7 stzzy dedi: Bilmiyorum ki hocam. Kusura bakmayın bildiklerim buraya kadar. Genişletmek için tıkla... Yinede teşşekürler.
stzzy dedi: Bilmiyorum ki hocam. Kusura bakmayın bildiklerim buraya kadar. Genişletmek için tıkla... Yinede teşşekürler.