Szaszy Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #1 Bunun doğruluk payı nedir? Gerçekten kapanacak mı, eğer kapanacaksa TS'e geçmenin vakti gelmiş. Dosya Ekleri 1723119236205.png 457,5 KB · Görüntüleme: 40.378 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2024
Çözüm Park Müdürü Benson 8 Ağustos 2024 Szaszy dedi: Twitter. Genişletmek için tıkla... Kaynağın Twitter olduğunu herhalde biz de biliyoruz, kaynağın bağlantısını at da bir inceleyelim. Eğer Muhbir haberini diyorsan o asılsız çıktı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Szaszy dedi: Twitter. Genişletmek için tıkla... Kaynağın Twitter olduğunu herhalde biz de biliyoruz, kaynağın bağlantısını at da bir inceleyelim. Eğer Muhbir haberini diyorsan o asılsız çıktı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ege2e Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #41 QuantumLane dedi: Bende bilgileri yalanlıyorum zaten? Genişletmek için tıkla... BTK'nın sitesinde bir şey yok. Artı 0 Eksi
QuantumLane dedi: Bende bilgileri yalanlıyorum zaten? Genişletmek için tıkla... BTK'nın sitesinde bir şey yok.
erenpvo38 Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 114 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #42 Yazının sahte olduğu çok belli bu tarz yazılar bayağıdır var. Bir de adalet bakanlığı değil BTK kapatır diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Yazının sahte olduğu çok belli bu tarz yazılar bayağıdır var. Bir de adalet bakanlığı değil BTK kapatır diye biliyorum.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.267 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #43 Artı 0 Eksi