ParadoxTR0 Centipat Katılım 20 Ekim 2019 Mesajlar 15 23 Ekim 2019 #1 Benim üzerinde çalıstığım bir bot var. Ben bu bota istedigim kanala saatte bir mesaj atsin istiyorum ama yaptiramiyorum yardim ederseniz sevinirim. Denediğim kod; Kod:Panoya kopyala client.on('ready'), (() => { var textChannel = client.channels.find (channel => channel.id === '635464585234874409'); console.log("logged in") setInterval(() => { textChannel.sendMessage("!d bump"); }, 5000); });
Benim üzerinde çalıstığım bir bot var. Ben bu bota istedigim kanala saatte bir mesaj atsin istiyorum ama yaptiramiyorum yardim ederseniz sevinirim. Denediğim kod; Kod:Panoya kopyala client.on('ready'), (() => { var textChannel = client.channels.find (channel => channel.id === '635464585234874409'); console.log("logged in") setInterval(() => { textChannel.sendMessage("!d bump"); }, 5000); });
BatuhanALPEREN Hectopat Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 20 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-end Web Developer 28 Ekim 2019 #2 Disboard botu, başka bir bottan gelen komutları algılamıyor. Kodu çalıştırsanız bile işe yaramayacağını düşünüyorum. Kod:Panoya kopyala message.textChannel.send("!d bump"); Şeklinde denerseniz çalışacaktır. Böyle durumlarda kodun çalışıp çalışmadığını anlamak için başta console.log("asd") şeklinde bir kod yazarsanız hataları görmeniz kolaylaşacaktır.
Disboard botu, başka bir bottan gelen komutları algılamıyor. Kodu çalıştırsanız bile işe yaramayacağını düşünüyorum. Kod:Panoya kopyala message.textChannel.send("!d bump"); Şeklinde denerseniz çalışacaktır. Böyle durumlarda kodun çalışıp çalışmadığını anlamak için başta console.log("asd") şeklinde bir kod yazarsanız hataları görmeniz kolaylaşacaktır.