Discord serverhub sunucusuna habersiz giriş yapıyor

Fikirsiz

Hectopat
Daha fazla  
1 hafta önce sunucularım arasında serverhub diye bir şey gördüm ve sunucu içerisinde garip bir şey yoktu. 11000 kişide bu sunucuda var ve sunucu galiba başka Discord sunucularının reklamını yapmak için var. Bende 3-4 gün önce bu sunucudan çıkış yaptım ama bugün benim hiçbir şey yapmamış olmama rağmen tekrar giriş yapılmış. Hesabım çalınmış mıdır ya da bu Discord'un sunucusu mu anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 hafta önce sunucularım arasında serverhub diye bir şey gördüm ve sunucu içerisinde garip bir şey yoktu. 11000 kişide bu sunucuda var ve sunucu galiba başka Discord sunucularının reklamını yapmak için var. Bende 3-4 gün önce bu sunucudan çıkış yaptım ama bugün benim hiçbir şey yapmamış olmama rağmen tekrar giriş yapılmış. Hesabım çalınmış mıdır ya da bu Discord'un sunucusu mu anlayamadım.

Bende de aynı sunucuya giriyordu o sunucudaki insanlar DM atıyordu Bitcoin linki falan filan.
Çıktığım halde giriyordu.
En son sinirlendim tam 21 haneli şifreyle değiştirdim mevcut şifremi ve bütün oturumlardan çıkış yaptım
Ve bir daha asla saçma sapan sunuculara kendiliğinden girmedi hesabım.

Bende de aynı sunucuya giriyordu o sunucudaki insanlar DM atıyordu Bitcoin linki falan filan.
Çıktığım halde giriyordu.
En son sinirlendim tam 21 haneli şifreyle değiştirdim mevcut şifremi ve bütün oturumlardan çıkış yaptım.
Ve bir daha asla saçma sapan sunuculara kendiliğinden girmedi hesabım.

Bende zaten şimdi sunucudan çıktım şifremi değiştirdim tüm oturumlardanda çıktım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı