VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.297 Makaleler 1 Çözümler 14 20 Eylül 2023 #1 Sosyal medyada Discord'a bir şeyler yapıp Discord ses değiştiriyorlar? Onu nasıl yapıyorlar?
kayadznli Centipat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #2 Uygulamadan yapıyorlar diye biliyorum hocam.
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 20 Eylül 2023 #3 Clownfish adlı uygulama var deneyebilirsiniz.
Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #4 Clowmfish adlı uygulamayı kullanabilirsiniz.
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.297 Makaleler 1 Çözümler 14 20 Eylül 2023 #5 Titanl1o dedi: Clowmfish adlı uygulamayı kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... supprime dedi: Clownfish adlı uygulama var deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nereden indirebilirim?
Titanl1o dedi: Clowmfish adlı uygulamayı kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... supprime dedi: Clownfish adlı uygulama var deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nereden indirebilirim?
S Sydoline Hectopat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 83 20 Eylül 2023 #6 VolantMito dedi: Nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Clownfish Voice Changer Clownfish Voice Changer clownfish-translator.com Buradan uygun sürümü indirin.
VolantMito dedi: Nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Clownfish Voice Changer Clownfish Voice Changer clownfish-translator.com Buradan uygun sürümü indirin.
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.297 Makaleler 1 Çözümler 14 20 Eylül 2023 #7 Sydoline dedi: Clownfish Voice Changer Clownfish Voice Changer clownfish-translator.com Buradan uygun sürümü indirin. Genişletmek için tıkla... Hocam eklenti var diye hatırlıyorum Discord ondan dedim. Sydoline dedi: Clownfish Voice Changer Clownfish Voice Changer clownfish-translator.com Buradan uygun sürümü indirin. Genişletmek için tıkla... güvenilirmi hocam? Son düzenleme: 20 Eylül 2023
Sydoline dedi: Clownfish Voice Changer Clownfish Voice Changer clownfish-translator.com Buradan uygun sürümü indirin. Genişletmek için tıkla... Hocam eklenti var diye hatırlıyorum Discord ondan dedim. Sydoline dedi: Clownfish Voice Changer Clownfish Voice Changer clownfish-translator.com Buradan uygun sürümü indirin. Genişletmek için tıkla... güvenilirmi hocam?
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 20 Eylül 2023 #8 VolantMito dedi: Hocam eklenti var diye hatırlıyorum Discord ondan dedim. Genişletmek için tıkla... Discord kendi üzerinden Soundpad benzeri bir hizmet sunuyor fakat o ses değiştirme değil hazır ses dosyalarını çalmaya yarıyor.
VolantMito dedi: Hocam eklenti var diye hatırlıyorum Discord ondan dedim. Genişletmek için tıkla... Discord kendi üzerinden Soundpad benzeri bir hizmet sunuyor fakat o ses değiştirme değil hazır ses dosyalarını çalmaya yarıyor.
S Sydoline Hectopat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 83 20 Eylül 2023 #9 VolantMito dedi: güvenilirmi hocam? Genişletmek için tıkla... Güvenilir.
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.297 Makaleler 1 Çözümler 14 20 Eylül 2023 #10 Sydoline dedi: Güvenilir. Genişletmek için tıkla... Kurdum hocam fakat yankılı geliyor ses video izledim onda olmuyor.
Sydoline dedi: Güvenilir. Genişletmek için tıkla... Kurdum hocam fakat yankılı geliyor ses video izledim onda olmuyor.