S Sydoline Hectopat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 83 20 Eylül 2023 #11 VolantMito dedi: Kurdum hocam fakat yankılı geliyor ses video izledim onda olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sağ alttan Clownfish'e sağ tıklayın ve "Hear Microphone" tikini kaldırmayı deneyin. Bu arada hangi videoyu izlediniz?
VolantMito dedi: Kurdum hocam fakat yankılı geliyor ses video izledim onda olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sağ alttan Clownfish'e sağ tıklayın ve "Hear Microphone" tikini kaldırmayı deneyin. Bu arada hangi videoyu izlediniz?
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.297 Makaleler 1 Çözümler 14 20 Eylül 2023 #12 Sydoline dedi: Sağ alttan Clownfish'e sağ tıklayın ve "hear microphone" tikini kaldırmayı deneyin. Bu arada hangi videoyu izlediniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu.
Sydoline dedi: Sağ alttan Clownfish'e sağ tıklayın ve "hear microphone" tikini kaldırmayı deneyin. Bu arada hangi videoyu izlediniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu.
S Sydoline Hectopat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 83 20 Eylül 2023 #13 VolantMito dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu. Genişletmek için tıkla... Galiba bu uygulama bazı kullanıcılarda sorunlu çalışıyor. Eğer vaktiniz varsa arayüzü daha basit ve daha çok seçeneği olan Voicemod'u deneyin. Voicemod Account account.voicemod.net
VolantMito dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu. Genişletmek için tıkla... Galiba bu uygulama bazı kullanıcılarda sorunlu çalışıyor. Eğer vaktiniz varsa arayüzü daha basit ve daha çok seçeneği olan Voicemod'u deneyin. Voicemod Account account.voicemod.net
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.297 Makaleler 1 Çözümler 14 20 Eylül 2023 #14 Sydoline dedi: Galiba bu uygulama bazı kullanıcılarda sorunlu çalışıyor. Eğer vaktiniz varsa arayüzü daha basit ve daha çok seçeneği olan Voicemod'u deneyin. Voicemod Account account.voicemod.net Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam oldu bu.
Sydoline dedi: Galiba bu uygulama bazı kullanıcılarda sorunlu çalışıyor. Eğer vaktiniz varsa arayüzü daha basit ve daha çok seçeneği olan Voicemod'u deneyin. Voicemod Account account.voicemod.net Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam oldu bu.