Nanooo Decapat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #1 Böyle DC gibi yerlerde seste aniden ses efekti açıyorlarlar ya böyle troll için filan onu nasıl yapıyorlar? Bilen var mı?
Böyle DC gibi yerlerde seste aniden ses efekti açıyorlarlar ya böyle troll için filan onu nasıl yapıyorlar? Bilen var mı?
Freid Femtopat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #11 Nanooo dedi: Yok mesela dc den konuşunca karşıya youtube daki ses gitmiyor soundpadi denemedim ama ses gene gitmezse diye Genişletmek için tıkla... Youtube'da ki videonun sesini karşı tarafa vermek için ses ayarlarından varsayılan mikrofonu Stereo ... (Tam hatırlamıyorum.) seçerseniz cihazda hoparlöre verilen sesler mikrofona gider. Artı 0 Eksi
Nanooo dedi: Yok mesela dc den konuşunca karşıya youtube daki ses gitmiyor soundpadi denemedim ama ses gene gitmezse diye Genişletmek için tıkla... Youtube'da ki videonun sesini karşı tarafa vermek için ses ayarlarından varsayılan mikrofonu Stereo ... (Tam hatırlamıyorum.) seçerseniz cihazda hoparlöre verilen sesler mikrofona gider.