Yine olmadı malesef ama kulaklık değil monitörün sesini kullanırsam ses geliyor.Discord ses ayarları menüsünden çıkış aygıtını varsayılan olarak değiştirin.
Windows ayarlarından ses ayarları bölümüne gelin, ardından ilgili ayarlar sekmesinin hemen altında bulunan Ses Denetim Masası seçeneğine tıklayın, Açılan pencerede Kayıttan Yürüt sekmesinin ekran görüntüsünü benimle paylaşın.
Bu benim bilgisayarımda kullandığım ayarlar.
HDMI çıkışından ses almak istemediğim zamanlar sağ tıklayıp devre dışı bırakıyorum. Yapmanız gereken kulaklığınızı bilgisayara takıp bu pencereyi tekrar açıp Hoparlör seçeneğine sağ tıklayıp varsayılan olarak ayarlamanız. Bu işlemi yaptıktan sonra HDMI çıkışını devre dışı bırakmasanız da olur fakat kesin çözüm için kapatabilirsiniz.
Eki Görüntüle 567657
Ve bir şey diyeceğim sadece uygulamada sorun var yani web discord da sorun yok, sadece uygulamada bu oluyor.Bu benim bilgisayarımda kullandığım ayarlar.
HDMI çıkışından ses almak istemediğim zamanlar sağ tıklayıp devre dışı bırakıyorum. Yapmanız gereken kulaklığınızı bilgisayara takıp bu pencereyi tekrar açıp Hoparlör seçeneğine sağ tıklayıp varsayılan olarak ayarlamanız. Bu işlemi yaptıktan sonra HDMI çıkışını devre dışı bırakmasanız da olur fakat kesin çözüm için kapatabilirsiniz.
Eki Görüntüle 567657
Hiçbir ses duymuyorum discord uygulamasında.Uygulamada kanala giriş çıkış seslerini duyuyor musunuz? Yoksa discord ile alakalı tüm sesleri duymuyor musunuz?
Discord çıkış aygıtlarının da ekran görüntüsünü atar mısınız?
Aaaaaa yeni farkediyorum discord sesini kapatmışım sizi boşuna uğraştırdığım için özür dilerim.Uygulamada kanala giriş çıkış seslerini duyuyor musunuz? Yoksa discord ile alakalı tüm sesleri duymuyor musunuz?
Discord çıkış aygıtlarının da ekran görüntüsünü atar mısınız?