Doga123 Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Temmuz 2023 #1 Merhaba Discord'da konuşup oynayıp çıkmıştım sonra bir daha konuşacaktım ama karşı tarafın sesi bana gelmiyordu. Ses ful ses ayarlarını falan sıfırladım çözülmedi sorun. Ne yapmam lazım?
Merhaba Discord'da konuşup oynayıp çıkmıştım sonra bir daha konuşacaktım ama karşı tarafın sesi bana gelmiyordu. Ses ful ses ayarlarını falan sıfırladım çözülmedi sorun. Ne yapmam lazım?
Gyro Zeppeli Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 520 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650Tİ Razer DeathAdder V3 Pro SteelSeries Artics Nova 3 Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu 20 Temmuz 2023 #2 Ayarlar bölümünden ses ayarlarına gel oradan çıkış-giriş ayrgıtını kullandığın cihazla değiştir (kulaklık vb.) o zaman sorun çözülecektir
Ayarlar bölümünden ses ayarlarına gel oradan çıkış-giriş ayrgıtını kullandığın cihazla değiştir (kulaklık vb.) o zaman sorun çözülecektir
Doga123 Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Temmuz 2023 #3 Gyro Zeppeli dedi: Ayarlar bölümünden ses ayarlarına gel oradan çıkış-giriş ayrgıtını kullandığın cihazla değiştir (kulaklık vb.) O zaman sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Yok sorun çözüldü ses karıştırıcısı gibi bir şeyden yaptık yine de teşekkürler.
Gyro Zeppeli dedi: Ayarlar bölümünden ses ayarlarına gel oradan çıkış-giriş ayrgıtını kullandığın cihazla değiştir (kulaklık vb.) O zaman sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Yok sorun çözüldü ses karıştırıcısı gibi bir şeyden yaptık yine de teşekkürler.