Arkadaşlar sorun hep aynı. İlk önce sesim kesilmeye başlıyor yok sebebe. Discord sesi keserek veriyor mikrofondan ses gelse bile. Ne internet sorunu var ne bilgisayarda nede kulaklıkta. Discord bozuk bir program. Neyse ben de ses kesilmesin diye mikrofon hassasiyetini -100 desibel yapıyorum. Bir süre işe yarıyor sonra herhangi bir odaya girip çıktığımda konuşurken profil resmimin etrafında oluşan yeşil halka olmamaya başlıyor ama sesim yine de konuştuğum odada olan kişiye gidiyor. Ama odaya başka biri girdiği zaman yeni giren kişiye ses gelmiyor. Bir kişi sesimi duyarken diğeri duymuyor ve bu olay ses ayarlarını sıfırlamazsam düzelmiyor. Sonra döngü tekrar başlıyor çünkü ses kesilmesin diye hassasiyeti -100 yapıyorum yine bir süre sonra birine ses giderken diğerine gitmemeye başlıyor. Artık dayanamıyorum arkadaşlar 1 yıldır her yolu denedim, format attım, başka bilgisayarda bile aynı sorun oluyor. Başka internette de. Başka kulaklıkla da. Sanki biri beni sinir etmek için hesabıma böyle bir özellik eklemiş. Başka kimsede bu sorun olmuyor.