B bugrameric Femtopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 12 20 Ekim 2020 #1 Arkadaşlarımla Discord'da konuşurken sesim kesiliyor. Mesela 10 cümle kuruyorsam 2'si falan gidiyor. Tekrar ediyorum hep ama sorun Valorant'ta olmuyor. Orada konuşunca sesim gayet düzgün geliyor, sebebi nedir?
Arkadaşlarımla Discord'da konuşurken sesim kesiliyor. Mesela 10 cümle kuruyorsam 2'si falan gidiyor. Tekrar ediyorum hep ama sorun Valorant'ta olmuyor. Orada konuşunca sesim gayet düzgün geliyor, sebebi nedir?
furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 20 Ekim 2020 #2 Sisteminiz nedir? Artı 0 Eksi
KS KS B bugrameric Femtopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 12 21 Ekim 2020 #3 furkanbgbr dedi: Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar hakkında çok da bilgim yok. Kulaklık markasını mı istiyorsunuz? furkanbgbr dedi: Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Cevap bekliyorum. Son düzenleme: 22 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
furkanbgbr dedi: Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar hakkında çok da bilgim yok. Kulaklık markasını mı istiyorsunuz? furkanbgbr dedi: Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Cevap bekliyorum.