SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #1 Ben konuşurken sesim kesilmiyor ama arkadaşlarımın sesi kesiliyor. Hani internet kaynaklı bir cız cız cız ses kesilmesi olur ya. Onun şey oluyor.
Ben konuşurken sesim kesilmiyor ama arkadaşlarımın sesi kesiliyor. Hani internet kaynaklı bir cız cız cız ses kesilmesi olur ya. Onun şey oluyor.
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.972 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 12 Haziran 2021 #2 Gürültü azaltma açık mı?
ardabab Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #3 Senin çıkış cihazında sorun olabilir. Sadece Discord da mı sorun?
SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #4 ardabab dedi: Senin çıkış cihazında sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Başka şeylerde sorun yok iken Discord'da olması ne kadar mantıklı? Gokberk_DRY dedi: Gürültü azaltma açık mı? Genişletmek için tıkla... Sanırsam evet ama bu sadece benim sesimi karşıya filtrelemiyor mu?
ardabab dedi: Senin çıkış cihazında sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Başka şeylerde sorun yok iken Discord'da olması ne kadar mantıklı? Gokberk_DRY dedi: Gürültü azaltma açık mı? Genişletmek için tıkla... Sanırsam evet ama bu sadece benim sesimi karşıya filtrelemiyor mu?
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.972 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 12 Haziran 2021 #5 SleenzyY dedi: Başka şeylerde sorun yok iken Discord'da olması ne kadar mantıklı? Sanırsam evet ama bu sadece benim sesimi karşıya filtrelemiyor mu? Genişletmek için tıkla... O ayarı kapatıp deneyin.
SleenzyY dedi: Başka şeylerde sorun yok iken Discord'da olması ne kadar mantıklı? Sanırsam evet ama bu sadece benim sesimi karşıya filtrelemiyor mu? Genişletmek için tıkla... O ayarı kapatıp deneyin.
SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #6 Gokberk_DRY dedi: O ayarı kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Bakayım.
ardabab Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #7 SleenzyY dedi: Başka şeylerde sorun yok iken Discord'da olması ne kadar mantıklı? Sanırsam evet ama bu sadece benim sesimi karşıya filtrelemiyor mu? Genişletmek için tıkla... Gayet mantıklı eğer ayarları doğru yapmadıysanız ama siz galiba daha iyi biliyorsunuz.
SleenzyY dedi: Başka şeylerde sorun yok iken Discord'da olması ne kadar mantıklı? Sanırsam evet ama bu sadece benim sesimi karşıya filtrelemiyor mu? Genişletmek için tıkla... Gayet mantıklı eğer ayarları doğru yapmadıysanız ama siz galiba daha iyi biliyorsunuz.