M Marullar Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #1 Ses paneli yeri yok oldu düzeltemiyorum ,nasıl geri getirebilirim?
Çözüm S S sistema 16 Haziran 2025 Marullar dedi: Maalesef baktım ama gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Bu şansızlık bizi buldu desene bizde sorun var Marullar dedi: Maalesef baktım ama gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben NVIDIA ekran kartı kullanıyorum NVIDIA App güncelleyince benim ses paneli geldi acaba senin ekran kartında nvidaysa güncellip bakar mısın?
Marullar dedi: Maalesef baktım ama gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Bu şansızlık bizi buldu desene bizde sorun var Marullar dedi: Maalesef baktım ama gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben NVIDIA ekran kartı kullanıyorum NVIDIA App güncelleyince benim ses paneli geldi acaba senin ekran kartında nvidaysa güncellip bakar mısın?
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.585 Makaleler 1 Çözümler 101 Yer İstanbul 3 Haziran 2025 #2 Marullar dedi: Ses paneli yeri yok oldu düzeltemiyorum ,nasıl geri getirebilirim? Eki Görüntüle 2504050 Genişletmek için tıkla... Merhaba, Sunucu yöneticisi, katıldığınız ses kanalında ses panelini devre dışı bırakmış. Artı 0 Eksi
Marullar dedi: Ses paneli yeri yok oldu düzeltemiyorum ,nasıl geri getirebilirim? Eki Görüntüle 2504050 Genişletmek için tıkla... Merhaba, Sunucu yöneticisi, katıldığınız ses kanalında ses panelini devre dışı bırakmış.
Hallgrid Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4070 Ti SUPER AMD Ryzen 5 7600X ASUS PRIME B650M-R COOLER MASTER HYPER 622 HALO CORSAIR Vengeance 6000MHz CL36 32GB RAM Kingston RENEGADE 1TB Thermaltake S250 TG 750W SteelSeries Rival 5 Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #3 roxy1881 dedi: Merhaba, Sunucu yöneticisi, katıldığınız ses kanalında ses panelini devre dışı bırakmış. Eki Görüntüle 2504301 Genişletmek için tıkla... Hiçbir sunucuda açamıyorum ama yan hesaba girince açabiliyorum istediğim yerde. Artı 0 Eksi
roxy1881 dedi: Merhaba, Sunucu yöneticisi, katıldığınız ses kanalında ses panelini devre dışı bırakmış. Eki Görüntüle 2504301 Genişletmek için tıkla... Hiçbir sunucuda açamıyorum ama yan hesaba girince açabiliyorum istediğim yerde.
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.585 Makaleler 1 Çözümler 101 Yer İstanbul 3 Haziran 2025 #4 Hallgrid dedi: Hiçbir sunucuda açamıyorum ama yan hesaba girince açabiliyorum istediğim yerde. Genişletmek için tıkla... O iş ilginçmiş hocam. Artı 0 Eksi
Hallgrid dedi: Hiçbir sunucuda açamıyorum ama yan hesaba girince açabiliyorum istediğim yerde. Genişletmek için tıkla... O iş ilginçmiş hocam.
KS KS M Marullar Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #5 Hallgrid dedi: Hiçbir sunucuda açamıyorum ama yan hesaba girince açabiliyorum istediğim yerde. Genişletmek için tıkla... Aynı şekil hocam hesapta ses paneli kapantı birdenbire sunucu ile alakası yok tek ben basamıyorum. Artı 0 Eksi
Hallgrid dedi: Hiçbir sunucuda açamıyorum ama yan hesaba girince açabiliyorum istediğim yerde. Genişletmek için tıkla... Aynı şekil hocam hesapta ses paneli kapantı birdenbire sunucu ile alakası yok tek ben basamıyorum.
S sistema Picopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #6 Marullar dedi: Ses paneli yeri yok oldu düzeltemiyorum, nasıl geri getirebilirim? Eki Görüntüle 2504050 Genişletmek için tıkla... Hocam bir gelişme var mı? Artı 0 Eksi
Marullar dedi: Ses paneli yeri yok oldu düzeltemiyorum, nasıl geri getirebilirim? Eki Görüntüle 2504050 Genişletmek için tıkla... Hocam bir gelişme var mı?
KS KS M Marullar Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #7 sistema dedi: Hocam bir gelişme var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef tek çare format olabilir uğraşamam ona da. Artı 0 Eksi
sistema dedi: Hocam bir gelişme var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef tek çare format olabilir uğraşamam ona da.
S sistema Picopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #8 Marullar dedi: Maalesef tek çare format olabilir uğraşamam ona da. Genişletmek için tıkla... Sende web özerinden acınca gözüküyor mu ben sil yükle yaptım yine aynı değmez. Artı 0 Eksi
Marullar dedi: Maalesef tek çare format olabilir uğraşamam ona da. Genişletmek için tıkla... Sende web özerinden acınca gözüküyor mu ben sil yükle yaptım yine aynı değmez.
KS KS M Marullar Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #9 sistema dedi: Sende web özerinden acınca gözüküyor mu ben sil yükle yaptım yine aynı değmez. Genişletmek için tıkla... Maalesef baktım ama gözükmüyor. Artı 0 Eksi
sistema dedi: Sende web özerinden acınca gözüküyor mu ben sil yükle yaptım yine aynı değmez. Genişletmek için tıkla... Maalesef baktım ama gözükmüyor.
S sistema Picopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #10 Marullar dedi: Maalesef baktım ama gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Bu şansızlık bizi buldu desene bizde sorun var Marullar dedi: Maalesef baktım ama gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben NVIDIA ekran kartı kullanıyorum NVIDIA App güncelleyince benim ses paneli geldi acaba senin ekran kartında nvidaysa güncellip bakar mısın? Son düzenleme: 16 Haziran 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Marullar dedi: Maalesef baktım ama gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Bu şansızlık bizi buldu desene bizde sorun var Marullar dedi: Maalesef baktım ama gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben NVIDIA ekran kartı kullanıyorum NVIDIA App güncelleyince benim ses paneli geldi acaba senin ekran kartında nvidaysa güncellip bakar mısın?