M Marullar Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #1 Ses paneli yeri yok oldu düzeltemiyorum ,nasıl geri getirebilirim?
Çözüm S S sistema 16 Haziran 2025 Marullar dedi: Maalesef baktım ama gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Bu şansızlık bizi buldu desene bizde sorun var Marullar dedi: Maalesef baktım ama gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben NVIDIA ekran kartı kullanıyorum NVIDIA App güncelleyince benim ses paneli geldi acaba senin ekran kartında nvidaysa güncellip bakar mısın?
Marullar dedi: Maalesef baktım ama gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Bu şansızlık bizi buldu desene bizde sorun var Marullar dedi: Maalesef baktım ama gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben NVIDIA ekran kartı kullanıyorum NVIDIA App güncelleyince benim ses paneli geldi acaba senin ekran kartında nvidaysa güncellip bakar mısın?
KS KS M Marullar Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #11 sistema dedi: Bu şansızlık bizi buldu desene bizde sorun var Hocam ben NVIDIA ekran kartı kullanıyorum NVIDIA App güncelleyince benim ses paneli geldi acaba senin ekran kartında nvidaysa güncellip bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Düzeldi sen var ya adamsın. Artı 0 Eksi
sistema dedi: Bu şansızlık bizi buldu desene bizde sorun var Hocam ben NVIDIA ekran kartı kullanıyorum NVIDIA App güncelleyince benim ses paneli geldi acaba senin ekran kartında nvidaysa güncellip bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Düzeldi sen var ya adamsın.