S sistema Picopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #1 Merhaba, benim birdenbire ses panelim kaybuldu aşağıda bulanan gibi bu bir alıntıdır. @@Marullardan
cunayt Centipat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #2 Sunucudan sunucuya ve ses kanalından ses kanalına değişir. Sunucu ve konuştuğun kanalın ayarlarına bağlıdır onun gözüküp gözükmemesi.
Sunucudan sunucuya ve ses kanalından ses kanalına değişir. Sunucu ve konuştuğun kanalın ayarlarına bağlıdır onun gözüküp gözükmemesi.
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.304 Makaleler 6 Çözümler 138 Yer Türkiye Cumhuriyeti 15 Haziran 2025 #3 sistema dedi: Merhaba, benim birdenbire ses panelim kaybuldu aşağıda bulanan gibi bu bir alıntıdır. Genişletmek için tıkla... Sunucuda ses paneline izin verilmeyebilir, ses paneline izin verildiğinden emin olduğunuz bir sunucuda deneyebilirsiniz.
sistema dedi: Merhaba, benim birdenbire ses panelim kaybuldu aşağıda bulanan gibi bu bir alıntıdır. Genişletmek için tıkla... Sunucuda ses paneline izin verilmeyebilir, ses paneline izin verildiğinden emin olduğunuz bir sunucuda deneyebilirsiniz.
S sistema Picopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #4 RitmicOfficial dedi: Sunucuda ses paneline izin verilmeyebilir, ses paneline izin verildiğinden emin olduğunuz bir sunucuda deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sunucumun sahibiyim. Gözükmüyor. cunayt dedi: Sunucudan sunucuya ve ses kanalından ses kanalına değişir. Sunucu ve konuştuğun kanalın ayarlarına bağlıdır onun gözüküp gözükmemesi. Genişletmek için tıkla... Denedim hepsinde aynı sil yükle yaptım yine aynı Chrome acınca bile aynı.
RitmicOfficial dedi: Sunucuda ses paneline izin verilmeyebilir, ses paneline izin verildiğinden emin olduğunuz bir sunucuda deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sunucumun sahibiyim. Gözükmüyor. cunayt dedi: Sunucudan sunucuya ve ses kanalından ses kanalına değişir. Sunucu ve konuştuğun kanalın ayarlarına bağlıdır onun gözüküp gözükmemesi. Genişletmek için tıkla... Denedim hepsinde aynı sil yükle yaptım yine aynı Chrome acınca bile aynı.
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.304 Makaleler 6 Çözümler 138 Yer Türkiye Cumhuriyeti 15 Haziran 2025 #5 Sunucunuza bir ses dosyası eklemediğiniz için olabilir, ekleyip tekrar deneyebilirsiniz.
S sistema Picopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #6 RitmicOfficial dedi: Sunucunuza bir ses dosyası eklemediğiniz için olabilir, ekleyip tekrar deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekli ve arkadaşlarımda gözüküyor.
RitmicOfficial dedi: Sunucunuza bir ses dosyası eklemediğiniz için olabilir, ekleyip tekrar deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekli ve arkadaşlarımda gözüküyor.