Çözüldü Discord ses paneline ses eklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Atahan Kutlu

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi akşamlar. Ses paneline ses dosyasını ekliyorum fakat yükle butonu aktif olmuyor. Nasıl düzeltebilirim?

Çözüm
Bu arada şimdi kontrol ettim. Discord maksimum 5 saniye uzunluğunda ses yüklemeye izin veriyor. Sesi ekledikten sonra 5 saniye olacak şekilde kırparsanız yükle aktif olacaktır büyük ihtimalle.
Yükle butonu aktif olmuyorsa bir hata ile belirtmesi gerek. Ses çok uzun olabilir veya geçersiz bir dosya formatı olabilir. Bir hata alıyor musunuz?

Sorunun seste mi yoksa Discord'da mı olduğunu anlamak kaynaklı başka ses yüklemeyi denediniz mi? Bütün seslerde mi yükle butonu aktif olmuyor yoksa sadece bir seste mi?
3 tane denedim hocam hiçbirinde olmuyor. Aklıma şu an şey geldi. Hali hazırda şu an ses kanalındayız. Herkesi çıkartıp öyle deneyeceğim bir de.

Bu arada şimdi kontrol ettim. Discord maksimum 5 saniye uzunluğunda ses yüklemeye izin veriyor. Sesi ekledikten sonra 5 saniye olacak şekilde kırparsanız yükle aktif olacaktır büyük ihtimalle.

Çözüm
Anladım hocam, benimki 5 saniyeden uzundu. Bir de öyle deneyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…