MustafaCaN3 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 49 8 Aralık 2020 #1 Arkadaşlarım ile konuşurken sesim 2 saniye geç gidiyor. Sebebini ne kadar araştırsam bile bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2020
Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #2 Ping vardır. Artı 0 Eksi
triggerr Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 938 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #3 MustafaCaN3 dedi: Arkadaşlarım ile konuşurken sesim 2 saniye geç gidiyor. Sebebini ne kadar araştırsam bile bulamadım. Genişletmek için tıkla... Eğer ping değilse discordu yönetici ile acmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
MustafaCaN3 dedi: Arkadaşlarım ile konuşurken sesim 2 saniye geç gidiyor. Sebebini ne kadar araştırsam bile bulamadım. Genişletmek için tıkla... Eğer ping değilse discordu yönetici ile acmayı denedin mi?
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.126 Çözümler 12 8 Aralık 2020 #4 Discord'a tarayıcıdan mı giriyorsunuz? Eğer tarayıcıdan giriyorsanız Discord uygulamasını sitesinden indirip dener misiniz? Artı 0 Eksi
Discord'a tarayıcıdan mı giriyorsunuz? Eğer tarayıcıdan giriyorsanız Discord uygulamasını sitesinden indirip dener misiniz?
KS KS MustafaCaN3 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 49 8 Aralık 2020 #5 ANON1M dedi: Discord'a tarayıcıdan mı giriyorsunuz? Eğer tarayıcıdan giriyorsanız Discord uygulamasını sitesinden indirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabii ki uygulama. Artı 0 Eksi
ANON1M dedi: Discord'a tarayıcıdan mı giriyorsunuz? Eğer tarayıcıdan giriyorsanız Discord uygulamasını sitesinden indirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabii ki uygulama.