S SRGNAKKC Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 85 23 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar herkese selamlar öncelikle Discord'daki görüşmeleri ayrı bir şekilde nasıl kayıt alabilirim? Render yaparken onu kullanacağım çünkü.
Arkadaşlar herkese selamlar öncelikle Discord'daki görüşmeleri ayrı bir şekilde nasıl kayıt alabilirim? Render yaparken onu kullanacağım çünkü.
LyohA7X Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 210 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2021 #2 SRGNAKKC dedi: Arkadaşlar herkese selamlar öncelikle Discord'daki görüşmeleri ayrı bir şekilde nasıl kayıt alabilirim? Render yaparken onu kullanacağım çünkü. Genişletmek için tıkla... Bunun için kayıt botları var sunucunuza alıp kayıt yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
SRGNAKKC dedi: Arkadaşlar herkese selamlar öncelikle Discord'daki görüşmeleri ayrı bir şekilde nasıl kayıt alabilirim? Render yaparken onu kullanacağım çünkü. Genişletmek için tıkla... Bunun için kayıt botları var sunucunuza alıp kayıt yapabilirsiniz.
agaban70 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 23 Şubat 2021 #3 LyohA7X dedi: Bunun için kayıt botları var sunucunuza alıp kayıt yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kayıt botları düzgün şekilde çalışmıyor ben çok denedim hatta 3 ay önce 3 lira verip aldığımı bile hatırlıyorum ama maalesef düzgün kayıt almıyorlar. Artı 0 Eksi
LyohA7X dedi: Bunun için kayıt botları var sunucunuza alıp kayıt yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kayıt botları düzgün şekilde çalışmıyor ben çok denedim hatta 3 ay önce 3 lira verip aldığımı bile hatırlıyorum ama maalesef düzgün kayıt almıyorlar.
LyohA7X Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 210 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2021 #4 agaban70 dedi: Kayıt botları düzgün şekilde çalışmıyor ben çok denedim hatta 3 ay önce 3 lira verip aldığımı bile hatırlıyorum ama maalesef düzgün kayıt almıyorlar. Genişletmek için tıkla... Bulabilirsem kullandığım botu söyleyeyim size, sıkıntısız çalışıyordu kullandığım. Artı 0 Eksi
agaban70 dedi: Kayıt botları düzgün şekilde çalışmıyor ben çok denedim hatta 3 ay önce 3 lira verip aldığımı bile hatırlıyorum ama maalesef düzgün kayıt almıyorlar. Genişletmek için tıkla... Bulabilirsem kullandığım botu söyleyeyim size, sıkıntısız çalışıyordu kullandığım.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 23 Şubat 2021 #5 Legal boyutu da var karşınızdakinden izin almadan kontrol edemezsiniz. Mee6 ediyor kayıt ama denemedim. Sen bir dene istersen. Artı 0 Eksi
Legal boyutu da var karşınızdakinden izin almadan kontrol edemezsiniz. Mee6 ediyor kayıt ama denemedim. Sen bir dene istersen.