Mr Cabbar Decipat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 664 Çözümler 10 9 Nisan 2021 #1 Merhaba! Hiçbir şekilde Discord'tan bildirim sesi gelmiyor. Her türlü ayarı yaptım fakat hala gelmiyor. Nasıl çözebilirim bunu?
Merhaba! Hiçbir şekilde Discord'tan bildirim sesi gelmiyor. Her türlü ayarı yaptım fakat hala gelmiyor. Nasıl çözebilirim bunu?
F FcamS Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Yer Home Sweet Home 9 Nisan 2021 #2 Discord durumunuzu çevrimiçiye almayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Mr Cabbar Decipat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 664 Çözümler 10 9 Nisan 2021 #3 FcamS dedi: Discord durumunuzu çevrimiçiye almayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Çevrimiçiyim zaten her zaman. Artı 0 Eksi
FcamS dedi: Discord durumunuzu çevrimiçiye almayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Çevrimiçiyim zaten her zaman.
F FcamS Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Yer Home Sweet Home 9 Nisan 2021 #4 Mr Cabbar dedi: Çevrimiçiyim zaten her zaman. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızın bildirim ayarlarından kapalıdır muhtemelen. Artı 0 Eksi
Mr Cabbar dedi: Çevrimiçiyim zaten her zaman. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızın bildirim ayarlarından kapalıdır muhtemelen.
KS KS Mr Cabbar Decipat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 664 Çözümler 10 9 Nisan 2021 #5 FcamS dedi: Bilgisayarınızın bildirim ayarlarından kapalıdır muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Açık hocam. Artı 0 Eksi
FcamS dedi: Bilgisayarınızın bildirim ayarlarından kapalıdır muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Açık hocam.
F FcamS Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Yer Home Sweet Home 9 Nisan 2021 #6 Mr Cabbar dedi: Açık hocam. Genişletmek için tıkla... Discord < Kullanıcı Ayarları < Bildirimler Ordaki tikleri aç, olmazsa silip indirmeyi deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Mr Cabbar dedi: Açık hocam. Genişletmek için tıkla... Discord < Kullanıcı Ayarları < Bildirimler Ordaki tikleri aç, olmazsa silip indirmeyi deneyebilirsin.
KS KS Mr Cabbar Decipat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 664 Çözümler 10 9 Nisan 2021 #7 FcamS dedi: Discord < kullanıcı ayarları < bildirimler oradaki tikleri aç, olmazsa silip indirmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hepsini açtım fakat gene gelmiyor sesler. Artı 0 Eksi
FcamS dedi: Discord < kullanıcı ayarları < bildirimler oradaki tikleri aç, olmazsa silip indirmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hepsini açtım fakat gene gelmiyor sesler.
F FcamS Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Yer Home Sweet Home 9 Nisan 2021 #8 O zaman silip indirmeyi deneyebilirsiniz hocam başka çare yok gibi. Artı 0 Eksi
KS KS Mr Cabbar Decipat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 664 Çözümler 10 9 Nisan 2021 #9 Hocam çözdüm. Discord'u kapatıp açınca çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
woryxie Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 774 Çözümler 4 9 Nisan 2021 #10 Mr Cabbar dedi: Hocam çözdüm. Discord'u kapatıp açınca çözüldü. Genişletmek için tıkla... Çözüldü diye işaretlemen lazım kurallarda var. Artı 0 Eksi
Mr Cabbar dedi: Hocam çözdüm. Discord'u kapatıp açınca çözüldü. Genişletmek için tıkla... Çözüldü diye işaretlemen lazım kurallarda var.