4 472107 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.475 Çözümler 34 4 Nisan 2023 #11 dursunn dedi: İsim soy isim verse ne olabilir en fazla panel SS atıp hacker triplerinde milleti korkutur. Genişletmek için tıkla... Kişinin adına işlemler yapabilir belki. Adresine belki ihbar vs. yollayabilir. SS atıp bırakan zaten biraz da olsa vicdanlıdır benim gözümde .
dursunn dedi: İsim soy isim verse ne olabilir en fazla panel SS atıp hacker triplerinde milleti korkutur. Genişletmek için tıkla... Kişinin adına işlemler yapabilir belki. Adresine belki ihbar vs. yollayabilir. SS atıp bırakan zaten biraz da olsa vicdanlıdır benim gözümde .
dursunn Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 664 Yer malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #12 472107 dedi: Kişinin adına işlemler yapabilir belki. Adresine belki ihbar vs. yollayabilir. SS atıp bırakan zaten biraz da olsa vicdanlıdır benim gözümde . Genişletmek için tıkla... Daha önceden bir şey geçmediyse aralarında sorun yok demektir.
472107 dedi: Kişinin adına işlemler yapabilir belki. Adresine belki ihbar vs. yollayabilir. SS atıp bırakan zaten biraz da olsa vicdanlıdır benim gözümde . Genişletmek için tıkla... Daha önceden bir şey geçmediyse aralarında sorun yok demektir.
Mehmet Aldemir Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 641 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 8265U Cinsiyet Diğer 4 Nisan 2023 #13 472107 dedi: Kişinin adına işlemler yapabilir belki. Adresine belki ihbar vs. yollayabilir. SS atıp bırakan zaten biraz da olsa vicdanlıdır benim gözümde . Genişletmek için tıkla... Sahte ibhar yapar ise amcalar kapısını çalar. (ihbar edenin)
472107 dedi: Kişinin adına işlemler yapabilir belki. Adresine belki ihbar vs. yollayabilir. SS atıp bırakan zaten biraz da olsa vicdanlıdır benim gözümde . Genişletmek için tıkla... Sahte ibhar yapar ise amcalar kapısını çalar. (ihbar edenin)
4 472107 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.475 Çözümler 34 4 Nisan 2023 #14 dursunn dedi: Daha önceden bir şey geçmediyse aralarında sorun yok demektir. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun yok demektir demeyle olmuyor maalesef. Bende yaşadım biraz uğraştım bu durumla. Kişiyi tanımıyordum bile.
dursunn dedi: Daha önceden bir şey geçmediyse aralarında sorun yok demektir. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun yok demektir demeyle olmuyor maalesef. Bende yaşadım biraz uğraştım bu durumla. Kişiyi tanımıyordum bile.
6 646230 Decapat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 3 4 Nisan 2023 #15 GoldGM dedi: Nicki Kanzuki ve açıklamasında /V44 mü yazmakta? Genişletmek için tıkla... hayır değil
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 4 Nisan 2023 #16 Adını ve soyadını discord ismin yaptıysan elindedir.