Discord ''SetDefaultDllDirectories yordam giriş noktası" hatası

Kod Adı: ?

Centipat
Discord dowloading Update 1 of 1 ekranında takılıyor ben Discord'u wep sitesinde indirdiğim zaman bir hata verdi. Hata;

"setdefaultdlldirectories yordam giriş noktası KERNEL32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı"

Ekran Alıntısı3.PNG

Hatayı YouTube'dan baktığımda saçma sapan şeyler de vardı. 2 tane buldum ikiside işe yaradı ama sonrasında diğer hata oldu. Dowloading Update 1 of 1 ekranında takılma hatası.

Ekran Alıntısı.PNG

Bu hatayı nasıl çözerim?

Merhabalar, bu sorunu ben de yaşadım ve Windows 7 kullanıcısıyım. Bu işletim sisteminde güncelleme yapmadan Discord setup uygulamasını açmanız neredeyse imkansız. Çünkü ya izin vermez atmanıza DLL dosyasını (kernel32) ya da bu işlem işe yaramaz, diğer arkadaşlarım ve abilerim direkt DLL önerisinde bulunmuş, tabii bunu söyleyen kişilerde var. Ben sadece yaşayan biri olarak belirtmek istedim. Yardımcı olduysam ne mutlu bana.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı