Discord setup açılmıyor

Makaleler
1
Yer
Sinop
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Discord açılırken aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz hatayı alıyorum. Bu da Process Monitor log dosyası.
Sistemim:
R3 2200G.
MSI Gaming B450A PRO.
RX 570.
2x8 GB 3000MHz.

Dosya Ekleri

• hata.JPG
    hata.JPG
    16,2 KB · Görüntüleme: 110
Windows + R yapın. Oraya %AppData% yazın. Enter'a basın. Discord klasörünü silin. Sonra tekrar Windows + R. Bu sefer yüzdesiz AppData, çıkan klasörlere teker teker bakın. Discord klasörü kalmasın sonra tekrar deneyin. Setup dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırarak kurulumu yapın.

Aslında Discord yetkililerinin söylediği çözüm bu. Bende de işe yaramıştı.
Discordu denetim masasından sildikten sonra arka planda çalışmaya devam ediyor ve görev yöneticisinde gözükmüyor, bilgisayarı yeniden başlatınca discord açılmıyor ve o discord dosyası silinebilir oluyor haliyle açık değil çünkü.

Discordu denetim masasından sildikten sonra arka planda çalışmaya devam ediyor ve görev yöneticisinde gözükmüyor, bilgisayarı yeniden başlatınca discord açılmıyor ve o discord dosyası silinebilir oluyor haliyle açık değil çünkü.
Adam silmiş. Olmadı diyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı