Gratos Decapat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 221 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar Discord setup u açtığımda bu hatayı alıyorum çözümü nedir? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 12 KB · Görüntüleme: 64
Çözüm Gratos 26 Aralık 2022 The Snow Patrol dedi: SetupLog dosyasini atar misiniz? Genişletmek için tıkla... Çözüldü temp dosyalarındaki klosörleri silip discord klosör kalıntılarını silmek yeterliymiş bu şekilde açıldı
The Snow Patrol dedi: SetupLog dosyasini atar misiniz? Genişletmek için tıkla... Çözüldü temp dosyalarındaki klosörleri silip discord klosör kalıntılarını silmek yeterliymiş bu şekilde açıldı
The Snow Patrol Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.355 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Aralık 2022 #2 Gratos dedi: Arkadaşlar Discord setup u açtığımda bu hatayı alıyorum çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... SetupLog dosyasini atar misiniz? Artı 0 Eksi
Gratos dedi: Arkadaşlar Discord setup u açtığımda bu hatayı alıyorum çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... SetupLog dosyasini atar misiniz?
KS KS Gratos Decapat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 221 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #3 The Snow Patrol dedi: SetupLog dosyasini atar misiniz? Genişletmek için tıkla... Çözüldü temp dosyalarındaki klosörleri silip discord klosör kalıntılarını silmek yeterliymiş bu şekilde açıldı Artı 1 Eksi Çözüm
The Snow Patrol dedi: SetupLog dosyasini atar misiniz? Genişletmek için tıkla... Çözüldü temp dosyalarındaki klosörleri silip discord klosör kalıntılarını silmek yeterliymiş bu şekilde açıldı