Çözüldü Discord Setup.exe "ınstallation has failed" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rolling Bey

Centipat
Bugün bilgisayarıma Windows 8.1 Professional format attım. Programlarımı kurdum fakat Discord'u kuramadım. Forumlarda ve başka kaynaklardan hatayı araştırdım çözüm yollarını denedim fakat netice alamadım. Bilgisayarımda .NET Framework'den şüpheleniyorum ama onun da 4.8'i kurulu. Sorunu bir türlü çözemedim.

1721499720768.png

Bugün bilgisayarıma Windows 8.1 Professional format attım. Programlarımı kurdum fakat Discord'u kuramadım. Forumlarda ve başka kaynaklardan hatayı araştırdım çözüm yollarını denedim fakat netice alamadım. Bilgisayarımda .NET Framework'den şüpheleniyorum ama onun da 4.8'i kurulu. Sorunu bir türlü çözemedim.

Eki Görüntüle 2258785
Desteği bitmiş Googledan girebilirsiniz.

Eki Görüntüle 2258785
Linux'a geçebilirsiniz, eski Windowsları ölümüne terkediyorlar artık.

Hocam format atmadan önce çalışıyordu format attıktan sonra böyle yaptı kafamı da bir hayli karıştırdı.

Linux'a geçebilirsiniz, eski Windows'ları ölümüne terkediyorlar artık.

Linux hiç kullanmadım kral bilmiyorum o yüzden.

Hocam isterseniz Windows 10'u İndirin buradan "aracı indirin" tuşuna basıp Windows 10 indirebilirsiniz.

Şu an kullandığım sistemim DDR2. DDR3e geçince derhal geçeceğim.

Linux hiç kullanmadım kral bilmiyorum o yüzden.
Pek fark yok, sadece exe programları yerine kendi programlarını indirip açıyorsunuz. Zaten Windows 10 kaldırmayan bir bilgisayar ile pek yüksek seviye oyun oynayamazsınız. Oynayabileceğiniz çoğu oyunu Linux açar, merak etmeyin.

Pek fark yok, sadece EXE programları yerine kendi programlarını indirip açıyorsunuz. Zaten Windows 10 kaldırmayan bir bilgisayar ile pek yüksek seviye oyun oynayamazsınız. Oynayabileceğiniz çoğu oyunu Linux açar, merak etmeyin.

Çok teşekkür ederim sağ olun.

Bu arada bana göre 7,
Pek fark yok, sadece exe programları yerine kendi programlarını indirip açıyorsunuz. Zaten Windows 10 kaldırmayan bir bilgisayar ile pek yüksek seviye oyun oynayamazsınız. Oynayabileceğiniz çoğu oyunu Linux açar, merak etmeyin.

8,8.1 çok erken bitti. Geriye sadece 2 işletim sistemi kaldı. Bu durum bir hayli üzücü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı