blazer Femtopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #1 Discord'da şifremi unuttum ve şifre sıfırlamak istiyorum. Fakat Discord şifre sıfırlama mailini göndermiyor. Nasıl çözebilirim?
Discord'da şifremi unuttum ve şifre sıfırlamak istiyorum. Fakat Discord şifre sıfırlama mailini göndermiyor. Nasıl çözebilirim?
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 28 Haziran 2021 #2 blazer dedi: Discord'da şifremi unuttum ve şifre sıfırlamak istiyorum. Fakat Discord şifre sıfırlama mailini göndermiyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Buradan sorununu E-posta olarak atabilirsin en kısa zamanda dönüş yapıcaklardır.
blazer dedi: Discord'da şifremi unuttum ve şifre sıfırlamak istiyorum. Fakat Discord şifre sıfırlama mailini göndermiyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Buradan sorununu E-posta olarak atabilirsin en kısa zamanda dönüş yapıcaklardır.
blazer Femtopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #3 UserHakan dedi: Buradan sorununu e-posta olarak atabilirsin en kısa zamanda dönüş yapacaklardır. Genişletmek için tıkla... Ne kadar süre içinde cevap verirler.
UserHakan dedi: Buradan sorununu e-posta olarak atabilirsin en kısa zamanda dönüş yapacaklardır. Genişletmek için tıkla... Ne kadar süre içinde cevap verirler.
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 28 Haziran 2021 #4 blazer dedi: Ne kadar süre içinde cevap verirler. Genişletmek için tıkla... Bana yaklaşık olarak 1 günde geri döndüler.
blazer dedi: Ne kadar süre içinde cevap verirler. Genişletmek için tıkla... Bana yaklaşık olarak 1 günde geri döndüler.
blazer Femtopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #5 UserHakan dedi: Bana yaklaşık olarak 1 günde geri döndüler. Genişletmek için tıkla... Yardım için sağ ol.
UserHakan dedi: Bana yaklaşık olarak 1 günde geri döndüler. Genişletmek için tıkla... Yardım için sağ ol.
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 28 Haziran 2021 #6 blazer dedi: Yardım için sağ ol. Genişletmek için tıkla... Rica ederim yardımım olduysa sağda ki işarete basabilirsin.
blazer dedi: Yardım için sağ ol. Genişletmek için tıkla... Rica ederim yardımım olduysa sağda ki işarete basabilirsin.