Xleazly Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 240 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060 Ryzen 5 5600x 16 gb ram Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #1 Discord şifremi unutum ve epostam random yenı hesap açmak istemıyorum. Şifre veya e-posta degiştirilebilir mi telefonumdan gırış yapıp QR okutup? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2024
Discord şifremi unutum ve epostam random yenı hesap açmak istemıyorum. Şifre veya e-posta degiştirilebilir mi telefonumdan gırış yapıp QR okutup?
erdmee Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 575 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #2 Xleazly dedi: Discord şifremi unutum ve epostam random yenı hesap açmak istemıyorum. Şifre veya e-posta degiştirilebilir mi telefonumdan gırış yapıp QR okutup? Genişletmek için tıkla... qr koduyla giriş yapılır hocam
Xleazly dedi: Discord şifremi unutum ve epostam random yenı hesap açmak istemıyorum. Şifre veya e-posta degiştirilebilir mi telefonumdan gırış yapıp QR okutup? Genişletmek için tıkla... qr koduyla giriş yapılır hocam
Xleazly Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 240 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060 Ryzen 5 5600x 16 gb ram Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #3 erdmee dedi: QR koduyla giriş yapılır hocam. Genişletmek için tıkla... Epostayı degiştirmem gerek işte hocam QR ile giriş yaptım epostayı onaylamadıgım ıcın sıkıntı cıkıyor.
erdmee dedi: QR koduyla giriş yapılır hocam. Genişletmek için tıkla... Epostayı degiştirmem gerek işte hocam QR ile giriş yaptım epostayı onaylamadıgım ıcın sıkıntı cıkıyor.
TwistyJead Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #4 Şifrenizi unutmasaydınız e-posta yerine direkt kullanıcı ismi yazarak da giriş yapabilirdiniz. Hem e-postanızı hem şifrenizi bilmemeniz ilginç. Telefon numaranız kayıtlı mı?
Şifrenizi unutmasaydınız e-posta yerine direkt kullanıcı ismi yazarak da giriş yapabilirdiniz. Hem e-postanızı hem şifrenizi bilmemeniz ilginç. Telefon numaranız kayıtlı mı?
sydisgone Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 23 4 Temmuz 2024 #5 Xleazly dedi: Discord şifremi unutum ve epostam random yenı hesap açmak istemıyorum. Şifre veya e-posta degiştirilebilir mi telefonumdan gırış yapıp QR okutup? Genişletmek için tıkla... E-postanız kayıtlıysa veya telefon numarası kod göndererek şifre sıfırlatabilirsiniz
Xleazly dedi: Discord şifremi unutum ve epostam random yenı hesap açmak istemıyorum. Şifre veya e-posta degiştirilebilir mi telefonumdan gırış yapıp QR okutup? Genişletmek için tıkla... E-postanız kayıtlıysa veya telefon numarası kod göndererek şifre sıfırlatabilirsiniz
Xleazly Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 240 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060 Ryzen 5 5600x 16 gb ram Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #6 TwistyJead dedi: Şifrenizi unutmasaydınız e-posta yerine direkt kullanıcı ismi yazarak da giriş yapabilirdiniz. Hem e-postanızı hem şifrenizi bilmemeniz ilginç. Telefon numaranız kayıtlı mı? Genişletmek için tıkla... Evet kayıtlı hocam. sydisgone dedi: E-postanız kayıtlıysa veya telefon numarası kod göndererek şifre sıfırlatabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabılırım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2024
TwistyJead dedi: Şifrenizi unutmasaydınız e-posta yerine direkt kullanıcı ismi yazarak da giriş yapabilirdiniz. Hem e-postanızı hem şifrenizi bilmemeniz ilginç. Telefon numaranız kayıtlı mı? Genişletmek için tıkla... Evet kayıtlı hocam. sydisgone dedi: E-postanız kayıtlıysa veya telefon numarası kod göndererek şifre sıfırlatabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabılırım?
TwistyJead Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #7 Xleazly dedi: Evet kayıtlı hocam. Genişletmek için tıkla... Telefon numaranıza kod gönderme gibi bir seçenek var mı diye araştırın. Ki muhtemelen olsa gerek. Oradan şifrenizi sıfırlayın, daha sonrasında telefon numaranız + yeni şifreniz ile giriş yapın.
Xleazly dedi: Evet kayıtlı hocam. Genişletmek için tıkla... Telefon numaranıza kod gönderme gibi bir seçenek var mı diye araştırın. Ki muhtemelen olsa gerek. Oradan şifrenizi sıfırlayın, daha sonrasında telefon numaranız + yeni şifreniz ile giriş yapın.