MinatoPz1 Femtopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #1 Beyler DC'yi Appdata'dan ve Locale'den silmeye çalıştım, olmadı ama görev yöneticisinde de açık değil. Ne yapacağım? (Win 7 bu arada) Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2021
Beyler DC'yi Appdata'dan ve Locale'den silmeye çalıştım, olmadı ama görev yöneticisinde de açık değil. Ne yapacağım? (Win 7 bu arada)
S suskunkedi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 3 30 Nisan 2021 #2 MinatoPz1 dedi: Appdata'dan ve Locale'den silmeye çalıştım, Genişletmek için tıkla... Tam olarak nasıl bir hata verdi ?
MinatoPz1 dedi: Appdata'dan ve Locale'den silmeye çalıştım, Genişletmek için tıkla... Tam olarak nasıl bir hata verdi ?
Yiet Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 220 Çözümler 1 30 Nisan 2021 #3 Elle tamamen silemezsin, CCleaner ile tamamen silmeni öneririm. Sonuçları bizimle paylaş.
Theİ3lü Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 320 Çözümler 1 30 Nisan 2021 #4 Yiet dedi: Elle tamamen silemezsin, CCleaner ile tamamen silmeni öneririm. Sonuçları bizimle paylaş. Genişletmek için tıkla... CCleaner'la neyi tamamen siliyor hocam ? MinatoPz1 dedi: Beyler DC'yi Appdata'dan ve Locale'den silmeye çalıştım, olmadı ama görev yöneticisinde de açık değil. Ne yapacağım? (Win 7 bu arada) Genişletmek için tıkla... Hatayı bizle paylaşırsan yardımcı olabiliriz.
Yiet dedi: Elle tamamen silemezsin, CCleaner ile tamamen silmeni öneririm. Sonuçları bizimle paylaş. Genişletmek için tıkla... CCleaner'la neyi tamamen siliyor hocam ? MinatoPz1 dedi: Beyler DC'yi Appdata'dan ve Locale'den silmeye çalıştım, olmadı ama görev yöneticisinde de açık değil. Ne yapacağım? (Win 7 bu arada) Genişletmek için tıkla... Hatayı bizle paylaşırsan yardımcı olabiliriz.
4 414605 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 13 30 Nisan 2021 #5 Aldığın hata tam olarak nedir? Eğer dosya başka bir dosya üzerinde çalışıyor mesajını alıyorsan sistemi yeniden başlatıp tekrar silmeyi deneyebilirsin.
Aldığın hata tam olarak nedir? Eğer dosya başka bir dosya üzerinde çalışıyor mesajını alıyorsan sistemi yeniden başlatıp tekrar silmeyi deneyebilirsin.
MinatoPz1 Femtopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #6 Arkadaşlar çözüldü sorunum herkese teşekkürler
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 2 Mayıs 2021 #7 MinatoPz1 dedi: Arkadaşlar çözüldü sorunum herkese teşekkürler Genişletmek için tıkla... Nasıl çözüldüğünü yazar mısınız sorun yaşayan arkadaşlar için yardım edebilirsiniz.
MinatoPz1 dedi: Arkadaşlar çözüldü sorunum herkese teşekkürler Genişletmek için tıkla... Nasıl çözüldüğünü yazar mısınız sorun yaşayan arkadaşlar için yardım edebilirsiniz.
MinatoPz1 Femtopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #8 Emir Bozat dedi: Nasıl çözüldüğünü yazar mısınız sorun yaşayan arkadaşlar için yardım edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... PC'yi yeniden başlattım ve hiçbir şeye girmeden direk Windows tuşu+r yapıp ilk %localappdata% yazıp oradan ve %appdata% oradanda silip yeniden yükledim.
Emir Bozat dedi: Nasıl çözüldüğünü yazar mısınız sorun yaşayan arkadaşlar için yardım edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... PC'yi yeniden başlattım ve hiçbir şeye girmeden direk Windows tuşu+r yapıp ilk %localappdata% yazıp oradan ve %appdata% oradanda silip yeniden yükledim.