ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #1 Adamı tanımıyorum adamla tek alakam aynı sunucuda olmamız ama şimdi aktif kısmında neden böyle biri var.
Adamı tanımıyorum adamla tek alakam aynı sunucuda olmamız ama şimdi aktif kısmında neden böyle biri var.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.501 Makaleler 1 Çözümler 7 5 Eylül 2023 #2 ulman dedi: Adamı tanımıyorum adamla tek alakam aynı sunucuda olmamız ama şimdi aktif kısmında neden böyle biri var. Genişletmek için tıkla... Mesaj atıp silmiştir belki.
ulman dedi: Adamı tanımıyorum adamla tek alakam aynı sunucuda olmamız ama şimdi aktif kısmında neden böyle biri var. Genişletmek için tıkla... Mesaj atıp silmiştir belki.
e_emirhann Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 586 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri 8GB RAM AMD RADEON R7 200 SERİES 1TB HAFIZA İ5 3570 Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #3 O Discord'un getirdiği bir özellik. Ortak sunucuda olan kişiler var. Ve sanırım kapatılamıyor
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.501 Makaleler 1 Çözümler 7 5 Eylül 2023 #4 Engelleyin hocam bende de varmış engelleyeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2023
ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #5 WosTidReis dedi: Engelleyin hocma bende de varmış engelleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Gerek varmıya adamın umurunda değiliz %90 zaten adam oyununu oynuyor.
WosTidReis dedi: Engelleyin hocma bende de varmış engelleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Gerek varmıya adamın umurunda değiliz %90 zaten adam oyununu oynuyor.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.501 Makaleler 1 Çözümler 7 5 Eylül 2023 #6 ulman dedi: Gerek varmıya adamın umurunda değiliz %90 zaten adam oyununu oynuyor. Genişletmek için tıkla... Gerek yok ama aktif de yazışmadığım bir kişinin olmasını istemediğim için engelledim ben.
ulman dedi: Gerek varmıya adamın umurunda değiliz %90 zaten adam oyununu oynuyor. Genişletmek için tıkla... Gerek yok ama aktif de yazışmadığım bir kişinin olmasını istemediğim için engelledim ben.