mbov Femtopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 49 20 Şubat 2023 #1 Merhaba Discord Nitro alacağım almadan önce çift faktör doğrulama gibi şeyler yaptım SMS onayı da açtım telefondan giriş yapmaya çalışıyorum böyle kalıyor mesaj gelmiyor. Dosya Ekleri Screenshot_20230220-170439_Discord.jpg 19,1 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba Discord Nitro alacağım almadan önce çift faktör doğrulama gibi şeyler yaptım SMS onayı da açtım telefondan giriş yapmaya çalışıyorum böyle kalıyor mesaj gelmiyor.
Çözüm Webcam kullanan insan 20 Şubat 2023 Zaten SMS gelmeyecek, kullandığınız Authenticator kodunu veya 2FA açıldığında verilen 8 haneli yedek kodları kullanacaksınız.
Zaten SMS gelmeyecek, kullandığınız Authenticator kodunu veya 2FA açıldığında verilen 8 haneli yedek kodları kullanacaksınız.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.705 Makaleler 7 Çözümler 93 20 Şubat 2023 #2 Zaten SMS gelmeyecek, kullandığınız Authenticator kodunu veya 2FA açıldığında verilen 8 haneli yedek kodları kullanacaksınız. Artı 0 Eksi Çözüm
Zaten SMS gelmeyecek, kullandığınız Authenticator kodunu veya 2FA açıldığında verilen 8 haneli yedek kodları kullanacaksınız.
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.497 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #3 Bu uygulamayı kullanarak kodunuzu öğrenebilirsiniz. Twilio Authy Authenticator - Apps on Google Play Protect all your accounts with the Authy two factor authentication app play.google.com Artı 0 Eksi
Bu uygulamayı kullanarak kodunuzu öğrenebilirsiniz. Twilio Authy Authenticator - Apps on Google Play Protect all your accounts with the Authy two factor authentication app play.google.com
KS KS mbov Femtopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 49 20 Şubat 2023 #4 Webcam kullanan insan dedi: Zaten SMS gelmeyecek, kullandığınız Authenticator kodunu veya 2FA açıldığında verilen 8 haneli yedek kodları kullanacaksınız. Genişletmek için tıkla... Google kullandım ama Artı 0 Eksi
Webcam kullanan insan dedi: Zaten SMS gelmeyecek, kullandığınız Authenticator kodunu veya 2FA açıldığında verilen 8 haneli yedek kodları kullanacaksınız. Genişletmek için tıkla... Google kullandım ama
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.705 Makaleler 7 Çözümler 93 20 Şubat 2023 #5 mbov dedi: Google kullandım ama Genişletmek için tıkla... O halde cep telefonunuzda bulunan Google Authenticator kodunu gireceksiniz. Artı 0 Eksi
mbov dedi: Google kullandım ama Genişletmek için tıkla... O halde cep telefonunuzda bulunan Google Authenticator kodunu gireceksiniz.
KS KS mbov Femtopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 49 20 Şubat 2023 #6 Webcam kullanan insan dedi: O halde cep telefonunuzda bulunan Google Authenticator kodunu gireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdir oldu teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Webcam kullanan insan dedi: O halde cep telefonunuzda bulunan Google Authenticator kodunu gireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdir oldu teşekkür ederim