PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 23 Kasım 2021 #1 Discord doğrulama istedi. Ben de numaramı vererek doğrulama yapacağım. Fakat aklıma bir şey takıldı, Discord SMS atar mı? Ben okuldayken telefonumu evde bırakıyorum. Ne olur ne olmaz sorayım dedim.
Discord doğrulama istedi. Ben de numaramı vererek doğrulama yapacağım. Fakat aklıma bir şey takıldı, Discord SMS atar mı? Ben okuldayken telefonumu evde bırakıyorum. Ne olur ne olmaz sorayım dedim.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 23 Kasım 2021 #2 Hayır. Sadece doğrulama için SMS kullanıyor. Onun dışında SMS'i ne bana gönderdi ne de başkasına gönderdiğine denk geldim.
Hayır. Sadece doğrulama için SMS kullanıyor. Onun dışında SMS'i ne bana gönderdi ne de başkasına gönderdiğine denk geldim.
Abuzer.Kömürcü Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 691 Çözümler 7 23 Kasım 2021 #3 Discord sadece doğrulama amaçlı SMS gönderiyor diye biliyorum doğruladıktan sonra gelmez galiba.
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #4 Gelmez daha sonra. Aman aman o mesajlar açığa çıkmasın! (!)
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.732 Makaleler 2 Çözümler 14 23 Kasım 2021 #5 Discord SMS sadece siz giriş yaparken ister. Doğrulama amaçlı derste Discord'a girmeyeceğinize göre bir sorun olmaz.
Discord SMS sadece siz giriş yaparken ister. Doğrulama amaçlı derste Discord'a girmeyeceğinize göre bir sorun olmaz.
Playizm Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 787 Çözümler 10 23 Kasım 2021 #6 Sadece onay için ister, ayrıca gönderirse ne gibi sorun olurki?
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 23 Kasım 2021 #7 Yeniçocuk dedi: Discord SMS sadece siz giriş yaparken ister. Doğrulama amaçlı derste Discord'a girmeyeceğinize göre bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler. Playizm dedi: Sadece onay için ister, ayrıca gönderirse ne gibi sorun olurki? Genişletmek için tıkla... Pek sorun olmaz aslında hocam. Kuzenimle biraz samimiyiz küfürler edebiliyor. Son düzenleme: 23 Kasım 2021
Yeniçocuk dedi: Discord SMS sadece siz giriş yaparken ister. Doğrulama amaçlı derste Discord'a girmeyeceğinize göre bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler. Playizm dedi: Sadece onay için ister, ayrıca gönderirse ne gibi sorun olurki? Genişletmek için tıkla... Pek sorun olmaz aslında hocam. Kuzenimle biraz samimiyiz küfürler edebiliyor.
Playizm Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 787 Çözümler 10 23 Kasım 2021 #8 PhoenixTech dedi: Pek sorun olmaz aslında hocam. Kuzenimle biraz sami miyiz küfürler edebiliyor. Genişletmek için tıkla... He o konuda merak etmeyin hiçbir şekilde SMS gönderemez.
PhoenixTech dedi: Pek sorun olmaz aslında hocam. Kuzenimle biraz sami miyiz küfürler edebiliyor. Genişletmek için tıkla... He o konuda merak etmeyin hiçbir şekilde SMS gönderemez.