A atreus.ff Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #1 Discord'umda chatte mesaj silmek istiyorum ama hiç bot yok çalışan var mı bilidiğiniz?
6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 1 Haziran 2023 #2 atreus.ff dedi: Discord'umda chatte mesaj silmek istiyorum ama hiç bot yok çalışan var mı bilidiğiniz? Genişletmek için tıkla... MC-AT, Pro-bot.
atreus.ff dedi: Discord'umda chatte mesaj silmek istiyorum ama hiç bot yok çalışan var mı bilidiğiniz? Genişletmek için tıkla... MC-AT, Pro-bot.
EkmekArasiHava Hectopat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 501 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı / ERP ve CRM Uzman Yardımcısı / Öğrenci 1 Haziran 2023 #3 atreus.ff dedi: Discord'umda chatte mesaj silmek istiyorum ama hiç bot yok çalışan var mı bilidiğiniz? Genişletmek için tıkla... Mirai var yaklaşık olarak 1 senedir kullanıyorum. Öneririm.
atreus.ff dedi: Discord'umda chatte mesaj silmek istiyorum ama hiç bot yok çalışan var mı bilidiğiniz? Genişletmek için tıkla... Mirai var yaklaşık olarak 1 senedir kullanıyorum. Öneririm.
1 147472 Kilopat Katılım 29 Aralık 2016 Mesajlar 1.868 Makaleler 3 Çözümler 7 1 Haziran 2023 #4 MEE6 var. Botların sileceği mesajların zaman limiti var. Sanırım 14 gün olması lazım. Onu geçerse hiçbir bot silemiyor, en azından benim gördüklerim kadarıyla.
MEE6 var. Botların sileceği mesajların zaman limiti var. Sanırım 14 gün olması lazım. Onu geçerse hiçbir bot silemiyor, en azından benim gördüklerim kadarıyla.